Sparle si soparle, 22.05.2023

luni, 22 mai 2023
  • Două încercări de mușamalizare din partea Parchetului Drăgășani a unor cazuri penale grave?!? „În timp ce ieșeam de la ședința Consiliului Local Drăgășani, în decembrie 2022, am fost agresat fizic și verbal în sediul Primăriei, de două persoane. Am făcut plângere penală, probele video înregistrate de camerele Primăriei sunt foarte clare, martorii consilieri locali au declarat ce s-a întâmplat, făptuitorii au fost identificați, lucrurile sunt foarte clare. Dosarul e la sertar, infractorii ne râd în față. Într-o acțiune de tip mafiot, la începutul lunii septembrie 2022, trei persoane au fost trimise la Drăgășani, din altă localitate, să-mi spargă una din ferestrele locuinței, cu scopul de a-mi transmite un mesaj de intimidare. Am făcut plângere penală iar făptuitorii au fost identificați și au recunoscut faptele într-un termen destul de scurt, grație profesionalismului unor polițiști. Cu toate acestea, abia de curând când eu am solicitat consultarea dosarului, procurorii au decis să îi facă suspecți pe făptuitori. Încep să îmi pun întrebări foarte serioase despre modul în care procurorii de la Drăgășani înțeleg să își facă datoria”, a precizat consilierul local USR Marian Roșca.

 

  • Un nou director a fost numit la societatea SC Sistemplast SA Râmnicu Vâlcea. Zilele trecute, administratorul unic al societăţii, Dan Cataranciuc a decis numirea lui Gheorghe Dulhai (din Iaşi) în funcţia de director general al SC Sistemplast SA, până la data de 31 decembrie 2024. Indemnizaţia directorului general Gheorghe Dulhai este la valoarea de 1.000 euro net/lună. SC Sistemplast SA s-a înfiinţat în data de 12 februarie 1999, iar obiectul principal de activitate îl constituie producerea şi comercializarea articolelor din PVC şi polietilenă (tuburi, conducte, fitinguri şi accesorii). Capitalul social este în valoare de 1,3 milioane de euro. Chimcomplex și-a consolidat în 2022 portofoliul de servicii prin achiziția Sistemplast, specializată în furnizarea de soluții integrate de mecanică, proiectare, construcție, verificare și monitorizare lucrări industriale.

 

  • Primăria Râmnicului a mai făcut un pas pentru reabilitarea parcului „Mircea cel Bătrân”. Municipiul Ramnicu Valcea anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Reabilitare Parc Mircea cel Batran”, propus a fi realizat în municipiul Râmnicu Valcea, scuarul Mircea cel Batran. Conform planurilor elaborate până la acest moment, parcul de la kilometrul 0 al Râmnicului va beneficia de transformări importante, care îl vor transforma într-o zonă de mare interes pentru categorii de vizitatori dintre cele mai diferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe