SOCANT! Un profesor de sport din judetul Valcea este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o eleva de doar 13 ani!

vineri, 12 mai 2023

SOCANT! Un profesor de sport din judetul Valcea este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o eleva de doar 13 ani! Dascalul in varsta de 47 de ani preda educatie fizica la scoala din Zavideni - comuna Prundeni. Pe surse am aflat ca relatia dintre profesor si eleva a inceput la scoala si a continuat si dupa ore, in anumite locatii, timp de mai multe luni. Mai mulţi părinţi ai unor elevi ar fi depus plângere la conducerea şcolii și la poliție împotriva profesorului de educaţie fizică, pe care îl acuzau că a manifestat un comportament necorespunzător faţă de eleve la cursuri. La ora actuala pe numele profesorului a fost deschis dosar penal pentru corupere sexuala - act sexual cu un minor si purtare abuziva. Profesorul risca acum inchisoare de la doi la sapte ani si interzicerea anumitor drepturi!

Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Valcea, dosarul penal este in lucru la Sectia de Politie Rurala Prundeni. Nu intelegem de ce un caz de asemenea gravitate nu este cercetat de structura judeteana specializata a IPJ Valcea?!

Art 220 Actul sexual cu un minor | Codul Penal

Parte integrantă din Lege 286/2009

(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.JurisprudenţăReviste (4)

(2) Fapta prevăzută în alin. (1), săvârşită asupra unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.JurisprudenţăReviste (1), Doctrină (1)

(3) Fapta prevăzută în alin. (1), comisă de un major cu un minor cu vârsta între 13 şi 18 ani, când majorul a abuzat de autoritatea ori influenţa sa asupra victimei, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe