Chimcomplex: Centrala de cogenerare de înaltă eficiență care se construiește la Rm. Vâlcea va avea un randament energetic global de peste 90,5%

miercuri, 17 mai 2023
Centrala de cogenerare de înaltă eficiență care se construiește la Rm. Vâlcea va avea un randament energetic global de peste 90,5%, față de media europeană și națională care este de 49%.
Experiența noastră în domeniul cogenerării nu este la început de drum. Prima instalație de cogenerare inaugurată de Chimcomplex S.A. Borzesti, o creație proprie dezvoltată cu un partener din Elveția, a primit în anul 2010 Premiu de Excelență și un cec de 375.000 de euro pentru “Centrala cu cea mai înaltă eficiență energetică” dintre proiectele finanțate în Europa de către BERD și Fondul European de Eficiență Energetică.
Instalația de Cogenerare 2, pusă în funcțiune tot la Borzești în 2015, are o eficiență globală care a atins randamentul de 91% utilizând combustibil dual, gaze naturale și hidrogen.
Ne străduim să fim lideri în industrie, inovație și eficiență energetică. În fiecare zi, transformăm știința în performanță și chimia în rezultate tangibile.
Suntem încântați de progresele noastre și nerăbdători să oferim comunității noastre și țării o sursă nouă de energie sustenabilă și eficientă.
SC CHIMCOMPLEX SA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe