Sparle si soparle, 24.04.2023

duminică, 23 aprilie 2023
  • Primarul din Drăgășani, Cristian Nedelcu, l-a dat în judecată pe consilierul local USR Marian Roșca la Tribunalul Vâlcea, dar... a uitat să se prezinte la proces, fiind preocupat cu pregătirile de Paște. „Pe de altă parte, mafia din Primăria Drăgășani spune despre mine că aș fi procesoman. Dar haideți să vedem cum stă treaba de fapt și cine sunt procesomanii, cu dovezi: primarul m-a dat în judecată de două ori, două dosare (Tribunalul Vâlcea 1414/90/2022 și Judecătoria Drăgășani 2112/223/2022); soția primarului m-a dat în judecată, dosar 1735/223/2022; administratorul public; Ovidiu Negrea, renumitul mediator școlar, unicul și inegalabilul, m-a dat în judecată, dosar 547/223/2023; presupusul jurnalist care scria tot felul de minciuni despre mine la comanda mafiei din Primărie, m-a dat în judecată, dosar 2243/223/2022. Doar ca să știți care sunt procesomanii de fapt. Iar lupta asta nevăzută cu mafia nu e ușoară deloc”, a transmis consilierul Marian Roșca.

 

  • O foarte bună idee a Primăriei pentru a opri HAOSUL din Râmnic al firmelor care execută diverse lucrări la rețelele de utilități, dar care își bat joc de imaginea orașului, lăsând un adevărat dezastru după ce au finalizat activitățile! Astfel, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, întrunit în şedinţă ordinară la data de 26 aprilie 2023, va aproba un regulament clar și strict privind condiţiile de execuţie a lucrărilor pe domeniul public sau privat al municipiului Râmnicu Vâlcea la reţelele edilitare. Hotărârea va intra în vigoare începând cu data de 1 mai 2023, dată de la care prevederile Hotărârii Consiliului Local nr. 10/2014 îşi încetează aplicabilitatea.

 

  • Potrivit presei mondene, cununia Cristinei Spătar cu milionarul vâlcean Vicențiu Mocanu a luat prin surprindere pe toată lumea. Nici măcar rudele sau prietenii foarte apropiați n-au știut de pasul cel mare pe care regina R&B l-a făcut la finalul anului trecut, când i-a spus „Da!”, la starea civilă, noului ei soț! La cununia artistei cu milionarul vâlcean au mai fost prezenți Mihaela Gurău și Nicușor Iordan, rudele proaspeților miri, dar și sora artistei, care a venit și ea, într-un suflet, special din Italia, împreună cu familia ei. Prin urmare, anul 2023 o prinde pe Cristina Spătar măritată pentru a doua oară. Mirii și-au programat deja nunta pentru vara lui 2023 și au început deja pregătirile în forță.

 

  • În prezent, este în dezbatere publică aprinsă (cu precădere prin mediul online) faptul că primăria plătește mult prea mult (1,2 milioane de euro) pentru amenajarea unui sens giratoriu la intersecția Calea lui Traian cu str. Posada. În spatele acestor dezbateri se află Virgil Pîrvulescu. Dar, viceprimarul liberal a uitat probabil că a votat PENTRU la hotărârea de consiliu local nr. 233/2021 privind aprobarea includerii obiectivului de investiții „Amenajare sens giratoriu intersecția Calea lui Traian cu str. Posada” la finanțare prin programul național de investiții Anghel Saligny, fiind de acord inclusiv cu devizul general și cu suma aferentă acestei investiții. Ca urmare, prin consilierul personal din Primărie (plătit și el, ca și stăpânul său, din impozitele râmnicenilor!), Pîrvulescu își asmute la atac „cățeii” care, bineînțeles, devin brusc specialiști (și) în amenajarea de sensuri giratorii și încep să vocifereze online tot soiul de aberații, ca într-un jalnic concurs cu premii în care cine latră mai tare primește osul!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe