Sparle si soparle, 10.04.2023

duminică, 9 aprilie 2023
  • Primarul din Fârtățești, Nicolae Voicescu, deține în respectiva localitate 6 terenuri de diferite categorii în suprafață totală de circa 50.000 mp, plus o casă de locuit și 3 clădiri denumite „alte categorii de bunuri imobile”. Edilul a cumpărat respectivele proprietăți direct pe numele de Nicolae Voicescu, conform declarației de avere. Primarul din Fârtățești a mai încasat în 2021 suma de 900 milioane de lei vechi din salarii, iar soția lui 430 milioane de lei vechi tot de la... Primăria Fârtățești. Curtea de Conturi l-a prins în ofsaid pe Nicolae Voicescu pentru că, la lucrarea de investiții „Realizarea lucrărilor de extindere și modernizare la Școala cu clasele I-VIII Rusănești”, au fost efectuate plăți pentru lucrări neexecutate, dar facturate și recepționate ca fiind executate, în anul 2018. Școala Gimnazială sat Rusănești, comuna Fârtățești a achiziționat obiecte de inventar pe care eronat le-a înregistrat, în anul 2019, în categoria materialelor consumabile, în valoare totală de 100 milioane de lei vechi.

 

  • Curtea de Conturi a constatat anul trecut că nu au fost înregistrate în evidența extracontabilă bunurile primite în administrare sau folosință gratuită la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea, la Serviciul Public Județean de Pază Vâlcea, la Direcția Județeană de Evidența Persoanelor Vâlcea, la Direcția Județeană pentru Protecția Plantelor Vâlcea, la Liceul Tehnologic Băile Govora, la Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat și de Alimentare cu Energie Termica a Orașului Călimănești, la Școala Gimnazială Frâncești, la Școala Gimnazială Milcoiu, la Școala Gimnazială Oteșani, la Școala Gimnazială Ion C. Constantinescu Roești. De asemenea, Primăria Amărăști a menținut în evidența tehnico-operativă și contabilă obiective de investiții sistate (studii, rapoarte de expertiză, proiecte) fără să fie analizată posibilitatea continuării investițiilor pentru realizarea cărora acestea au fost executate.

 

  • Ambii directori de instituții de cultură din subordinea Primăriei Râmnicului au trecut testul evaluăriii anuale pe 2022. Astfel, rezultatul obținut de către Gabriel Popescu, în urma finalizării evaluării managementului pentru anul 2022 la Teatrul Municipal Ariel din Râmnicu Vâlcea, instituţie publică de cultură subordonată Consiliului local al municipiului Râmnicu Vâlcea, a fost de 8,76, iar la Filarmonica Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea, managerul Petruț Constantinescu a luat nota 9,64.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe