Sparle si soparle, 03.04.2023

duminică, 2 aprilie 2023

 

  • Încă un judecător vâlcean a spus adio profesiei de magistrat. Zilele trecute, președintele României a semnat decretul prin care domnul Drăgan Mitu, judecător cu grad profesional de curte de apel la Judecătoria Râmnicu Vâlcea, se eliberează din funcție ca urmare a pensionării.

 

  • Vâlcenii trebuie (din nou) să cunoască adevărata față a celor 9 consilieri locali liberali din Râmnicu Vâlcea, în frunte cu „capo di tutti capi” Virgil Pîrvulescu. La ședința de consiliu local desfășurată luni, 27 martie, cei 9 consilieri PNL au votat în FAVOAREA unei adevărate „mutilări” urbanistice a centrului Râmnicului, prin susținerea proiectului de hotărâre de construire a unui imobil de către fostul senator PRM Nicolae Pătru. Noroc, dacă putem spune așa, că ceilalți consilieri locali (de la PSD, PER și USR) au votat împotrivă și proiectul respectiv nu a mai fost adoptat. Mai spunem că propunerea prevedea aprobarea documentaţiei de urbanism Plan Urbanistic de Detaliu „Construire complex multifuncţional S+P+4E, amplasament municipiul Rm. Vâlcea, str. General Magheru nr. 23”, iniţiator SC BLAZON SRL.

 

  • Milorad a comis-o iarăși! Edilul Cumpănășoiu de la Berbești a intrat cu mașina primăriei (VL 12 POB) direct... în șanț. Totul s-a întâmplat luni după-amiaza pe strada Principală din Târgu Gângulești. Cum îi stă în fire, primarul Milorad a încercat imediat să mușamalizeze totul, mai ales după ce a scăpat teafăr din accident, dar mai ales faptul că era „afumat” când s-a urcat la volan. Întrebăm Poliția ce părere are despre acest caz?

 

  • CNAIR a desemnat câștigătorul licitației pentru elaborarea studiului de prefezabilitate al legăturii rutiere dintre Găneasa - Râmnicu Vâlcea - Tigveni (A1). Urmare a finalizării procesului de evaluare a ofertelor în cadrul procedurii de achiziție publică, în cursul zilei de marți, 28 martie 2023, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire pentru elaborarea studiului de prefezabilitate. Ofertantul desemnat câștigător în cadrul procedurii de achiziție publică este SC TQM MANAGEMENT SRL, cu preţul de circa 2 milioane de lei fără TVA. Durata contractului de proiectare este de 8 luni de la data de începere a contractului. Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților formulate în cadrul procedurii de atribuire.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe