Spectacol cu intrare liberă la Teatrul Anton Pann oferit de Clinica Medlife Râmnicu Vâlcea-1 aprilie, ora 18.00

marți, 28 martie 2023

Pentru că se apropie Ziua Mondială a Sănătății, 7 aprilie, Clinica Medlife Râmnicu Vâlcea vine cu o propunere mai mult decât interesantă, aceea de a se implica în activități care contribuie la o stare de sănătate mai bună, cum ar fi participarea la activități culturale.

În acest fel, pe data de 1 aprilie, de la ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului Anton Pann, cei de la Medlife Vâlcea propun tuturor celor care iubesc teatrul și sănătatea un spectacol cu intrare liberă. Au ales din repertoriul Teatrului Anton Pann, spectacolul ”Omul care aduce ploaia” de Richard Nash, regia Vlad CristachePentru a nu se crea îmbulzeală, rugămintea organizatorilor este aceea de a vă rezerva din timp locul, sunând la numărul de telefon al Agenției Teatrale, 0773324352. Totodată, după vizionarea spectacolului, prin tragere la sorți, cei de la Cinica Medlife vor oferi gratuit câte un set de analize, o consultatie și o ecografie unui număr de trei spectatori. Frumos gestul lor de conștientizare a sănătății, pentru excelenta inițiativă merită felicitări! Cei care iubesc teatrul și sănătatea sunt așteptați pe data de 1 aprilie la spectacolul Teatrului Anton Pann- Omul care aduce ploaia, un spectacol cu intrare liberă. ”Omul care aduce ploaia” este un spectacol excelent construit.  Poveste lui Bill Starbuck, acel individ fermecător, care pretinde pentru 100 de dolari că poate aduce ploaia, ne-a cucerit pe toți. Plină de semnificații piesa lui Richard Nash de-a lungul timpului a fost transpusă scenic și cinematografic în repetate rânduri. Avand in vedere că pe 7 aprilie este Ziua Mondiala a Sănătații, Medlife va destina acest eveniment de la Teatrul Anton Pann, de pe 1 aprilie, ora 18.00, in egală masură, pacienților și medicilor, de aceea este foarte important ca dumneavoastră să sunați la numărul de telefon 0773324352.

”Omul care aduce ploaia” spectacolul Teatrului Anton Pann este prezentat prin  acordul stabilit cu Concord Theatricals din SUA, în numele lui Samuel French

 Inc. www.concordtheatricals.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe