Sparle si soparle, 27.03.2023

duminică, 26 martie 2023
  • Documente falsificate la Primăria Drăgășani?!?! „Am fost la Parchet în audienţă la domnul Prim-Procuror, am spus că am suspiciunea că în Primăria Drăgăşani se derulează o infracţiune, că sunt documente falsificate care îşi produc efectele chiar în aceste momente şi am solicitat intervenţia rapidă pentru clarificarea situaţiei. Mi-a recomandat să fac o plângere scrisă, în condiţiile în care am spus că mâine acele documente pot fi muşamalizate. Am sunat la Poliţie şi Parchet pentru a reclama faptul că am suspiciunea rezonabilă, pe baza documentelor pe care le-am văzut cu ochii mei, că în Primăria Drăgăşani sunt documente false, falsificate, în beneficiul unor persoane de rea credinţă. Am solicitat să se intervină de urgenţă pentru clarificarea acestei situaţii. Poliţia a spus că va trimite un echipaj. La Parchet mi s-a recomandat să merg în audienţă la Prim-Procuror”, a dezvăluit consilierul local din Drăgășani Marian Roșca.

 

  • Președintele României nu numai pensionează judecători și procurori, ci și mai numește. Astfel, în data de 22 martie, Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea doamnei Marica Tulbengian Carmen în funcția de judecător la Judecătoria Horezu. Șeful statului a ținut cont la luarea deciziei de hotărârea secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii nr. 344 din data de 7 martie 2023, dar și de prevederile din Constituția României, republicată, din Legea nr. 303/2022 privind statutul judecătorilor și procurorilor, precum și cele din Legea nr. 305/2022 privind Consiliul Superior al Magistraturii.

 

  • Societatea Piețe Prest și-a completat obiectul de activitate cu unele activităţi secundare. Recent, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a decis mandatarea reprezentanţilor primăriei în Adunarea Generală a Acţionarilor la SC Pieţe Prest SA în vederea modificării actului constitutiv al societăţii, în sensul completării obiectului de activitate cu următoarele activităţi secundare: cod CAEN 0240 - activităţi de servicii anexe silviculturii, cod CAEN 4673 - comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare, cod CAEN 4613 - intermedieri în comerţul cu material lemnos şi materiale de construcţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe