Sparle si soparle, 13.03.2023

duminică, 12 martie 2023
  • Ziua de joi, 23 martie 2023, ar putea sa fie trecută în calendar drept ziua în care Râmnicul a scăpat de viceprimarul liberal Virgil Pîrvulescu, care timp de aproape trei ani a incasat degeaba aproape 4 miliarde lei vechi, salarii – bani publici. Procesul dintre ipochimenul de Virgil Pîrvulescu și Agenția Națională de Integritate a primit un nou termen. Cu toate că portalul Înaltei Curți de Casație și Justiție a anunțat inițial că primul termen al procesului se va desfășura pe 19 octombrie 2023, pe același portal apare o dată nouă, adică 23 martie 2023. Potrivit avocaților, consultati de Ziarul de Valcea, Pîrvulescu poate să obțină în instanță maxim o amânare de 2-3 luni, dar oricum până în luna iulie, Înalta Curte se va pronunța definitiv în DEFAVOAREA viceprimarului liberal. În urmă cu 1 an, Curtea de Apel Pitești, în calitate de instanță de fond, a decis că ANI a avut dreptate când l-a declarat pe Virgil Pîrvulescu incompatibil. Acesta a făcut recurs, iar dosarul, în forma sa finală, a ajuns la ÎCCJ. Mai reamintim că Agenția Națională de Integritate l-a declarat incompatibil pe liberal în octombrie 2021.

 

  • Un avocat valcean a intrat in atentia procurorilor anticoruptie. Mai e putin si individul acesta toxic va ajunge la racoare, acolo unde ii este locul! In disperarea lui s-ar putea sa traga dupa el si cativa judecatori corupti pana-n maduva oaselor cu care a colaborat de-a lungul anilor!

 

  • Fosti angajati ai unei firme care producea sapun, la Baile Olanesti, al carei patron a fost Traian Dobrinescu in anii 90, se plang ca fostul deputat liberal nu le-a achitat contributiile la asigurarile sociale. In consecinta, oamenii nu au beneficiat de vechimea respectiva la iesirea la pensie si au incasat venituri diminuate! Rusinica, Traian Dobrinescu, lup moralist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe