Marșul pentru viață 2023 „Viitorul este pro-viață”

vineri, 10 martie 2023

Luna pentru viață 2023 a început la Râmnicu-Vâlcea și în toată țara miercuri, 1 martie. În numeroase localități din România și Republica Moldova vor fi organizate activități de conștientizare pro-viață care vor culmina cu Marșul pentru viață.

Tema manifestărilor din acest an: „Viitorul este pro-viață”.

Marșul pentru viață de la Râmnicu-Vâlcea este programat pentru data de 25 martie, de Buna Vestire, când Mântuitorul Hristos Se zămislește în pântecele Maicii Domnului. Aceasta arată valoarea inestimabilă a fiecărei vieți umane, create în conlucrare de Dumnezeu și de om.

Marșul pentru viață 2023 „Viitorul este pro-viață” se va desfășura începând cu ora 13.00, pe următorul traseu: Paraclisul Arhiepiscopal „Buna-Vestire” - Scuarul Mircea cel Bătrân - Bulevardul Tudor Vladimirescu - Calea lui Traian - Catedrala Arhiepiscopală „Sfântul Ierarh Nicolae”.

Ediția de anul acesta, prin implicarea Centrului de Consiliere și Informare „Doamna Maria Brâncoveanu”, propune descoperirea acțiunilor pro-viață în general: conștientizarea deplinei umanități a copiilor nenăscuți și a nevoii de a sprijini femeile în criză de sarcină, pentru ca acestea să-și poată naște copiii. Mesajul vizează egalitatea de șanse a femeilor însărcinate aflate în diferite situații dificile și a copiilor nenăscuți ai acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe