Cum îți modernizezi afacerea chiar dacă nu dispui acum de bugetul necesar

sâmbătă, 18 martie 2023

 

Descarca imaginea aici (acest text nu se pune in articolul publicat)

Piața este plină de soluții hardware și software care promit să revoluționeze modul în care funcționează afacerile. Întreprinderile mici și mijlocii care caută modalități inovatoare de a-și eficientiza operațiunile și îmbunătăți serviciile pentru clienți pot avea o listă mare și ambițioasă de dorințe tehnologice, dar un buget strict.

Dacă echipa ta încă folosește instrumente care încetinesc performanța, este timpul să faci unele îmbunătățiri. Dar ce poți face atunci când nu dispui de bugetul necesar? Iată câteva sfaturi:

Migrează către soluțiile cloud

Acest pas depinde într-adevăr de ce tip de sistem ai în vedere. Dacă folosești soluții tehnologice învechite, atunci o migrare către un serviciu cloud poate elimina cheltuielile de capital ale infrastructurii IT și poate oferi un model nou de cheltuieli de operare eficient din punct de vedere financiar.

Utilizarea serviciilor cloud ca platformă și/sau software la locul de muncă ar putea oferi suficiente economii pe termen lung pentru a finanța alte investiții tehnologice mai avansate.

Revitalizează computerele/device-urile vechi

O modalitate foarte bună de a da o nouă viață computerelor, laptopurilor și altor device-uri folosite la locul de muncă este de a le adăuga mai multă memorie RAM și un hard disk solid. Aceste două adăugiri suplimentare sunt foarte accesibile din punct de vedere al costurilor și pot face ca un computer vechi și lent să ruleze ca unul nou-nouț.

Găsește soluții tehnologice gratuite pe Internet

O modalitate ușoară de a combate costurile de pronire ale unei afaceri sau costurile de modernizare este de a găsi o soluție gratuită pe Internet. În acest fel, poți economisi și rămâne la curent cu noile inovații tehnologice în același timp.

Câteva exemple din aceste aplicații sunt serviciile gratuite oferite de Google și Microsoft.

Dezactivează orice software care nu mai este util

Uneori, cel mai simplu mod de a face un „upgrade” în afacerea ta este prin declasare. Analizează tot echipamentul tehnologic pe care îl utilizezi în prezent pentru operațiunile de business și asigură-te că dezactivezi sau ștergi orice programe învechite care nu mai sunt utile. Vei fi surprins să afli că aceste tehnologii doar îți exploatează bugetul și împiedică posibilitatea de modernizare, fără a aduce randamente.

Discută cu producătorul sistemului tehnologic existent

Unele dintre cele mai inteligente soluții tehnologice disponibile sunt cele care utilizează infrastructura existentă. Prima conversație ar trebui să fie cu producătorul original al echipamentelor pe care le-ai achiziționat sau închiriat. De cele mai multe ori, acesta este un mod rapid de a moderniza sistemele tehnologice din afacerea ta.

Producătorii ar prefera mai degrabă să te ajute să îmbunătățești produsul achiziționat/închiriat decât să urmărești să-l înlocuiești cu o ofertă mai bună din partea concurenților.

Analizează performanțele din spatele fiecărei schimbări

Modernizează-ți afacerea treptat, cu pași mici. Optează pentru actualizări calculate deoarece este mai ușor să analizezi valorile și să vezi care sunt rezultatele fiecărui sistem pe care îl îmbunătățești. Nu doar că răspândești costurile în mai multe arii, dar poți economisi semnificativ pe termen lung vâzând ce funcționează la nivel microscopic față de încercarea de a te concentra pe tot deodată.

Chiar dacă soluțiile recomandate nu implică cheltuieli uriașe, procesul de modernizare în stadiul inițial este în sine destul de costisitor pentru o întreprindere mică sau mijlocie. Aplică aici pentru un credit pentru de la o instituție nebancară și bucură-te de o nouă etapă în lumea afacerilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe