Sparle si soparle, 20.02.2023

luni, 20 februarie 2023
  • Fostul primar al orașul Horezu, Ilie Fârtat, o duce bine din punct de vedere financiar, asta pentru că a câștigat pe parcursul anului 2021 un „purcoi de bani”, astfel: 830 milioane de lei vechi din calitatea de asistent medical la Ambulanța Vâlcea, 131 milioane de lei vechi din indemnizația de consilier județean, 40 milioane de lei vechi din „contracte de prestări servicii” la centrul de vaccinare din Horezu, plus 21 milioane de lei vechi din subvenții APIA. Soția lui Ilie Fârtat a ridicat aproape sume egale de la aceleași entități, cu excepția CJ Vâlcea. Averea fostului primar Ilie Fârtat mai cuprinde 6 (șase) terenuri intravilane, forestiere sau agricole, la care se adaugă o casă de locuit (toate în Horezu), plus două mașini, adică un Volkswagen Polo și un Mercedes.

 

  • Culmea culmilor! Ionel Vâncea se va ocupa de stimularea activităților societăților comerciale din domeniul HORECA (restaurante și baruri). Luni, 20 februarie, va avea loc ședința Comisiei de Dialog Social Vâlcea, la sediul Instituției Prefectului - Județul Vâlcea. Tema întâlnirii este „Stimularea activităților societăților comerciale din domeniul HORECA.  Puncte de vedere ale reprezentanților sindicatelor ce activează în acest sector al economiei naționale”. Prezintă: Ionel Vâncea, președinte CNS Cartel ALFA Filiala Vâlcea și Alin Rădulescu, vicepreședinte CNS Cartel ALFA Filiala Vâlcea.

 

  • Înlocuire de director general la o altă societate aparținând SIF Oltenia. Consiliul de Administraţie al SC Gemina Tour SA (societate ce deține mai multe active în Râmnicu Vâlcea) a luat act de încetarea contractului de mandat al lui Robert Stănescu (fost director și la SC Univers SA), la data de 31 decembrie 2022. Conducerea SC Gemina Tour SA a mai decis numirea doamnei Teodora Negoiţă, ca director general, pentru o perioadă de 6 luni, dar și retragerea specimenului de semnătură în relaţia cu instituţiile de credit începând cu data de 3 ianuarie 2023 a semnăturii lui Robert Stănescu. Principalul activ al SC Gemina Tour SA este Hotel Panoramic (de trei stele) amplasat în zona centrală a municipiului Râmnicu Vâlcea, la poalele dealului Capela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe