INFORMARE DE PRESĂ SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. VÂLCEA în perioada 28 ianuarie – 3 februarie 2023  

vineri, 3 februarie 2023

 

INFORMARE DE PRESĂ

SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE APAVIL SA

ÎN MUNICIPIUL RM. VÂLCEA în perioada 28 ianuarie – 3 februarie 2023

 

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 28 ianuarie – 3 februarie 2023 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Știrbei Vodă nr. 269, Ostroveni -  Casa Științei, Căzănești  nr.154, Ciocănești nr 22 și Poenari nr. 68.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Ostroveni – Bl. A64, 1 Mai PT 9, Str. Gib Mihăescu - Bl. A14, Eugen Ciorăscu - Bl. A58 și Ciocănești nr. 22.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Bd. Dem Rădulescu, Morilor, Râureni, Kalamata și Lespezi.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • Au fost verificate stațiile de pompare și  rezervoarele Fețeni, Capela, Cetățuia , Popa Șapcă, Copăcelu și Petrisor;
  • S-au făcut probe de presiune pentru aducerea în parametri a apei potabile pe rețeaua de transport aferentă străzii Livezi;
  • Au fost finalizate lucrările de extindere a rețelei de  canalizare  menajeră pe strada Zavoieni;
  • Au fost sistate lucrările de canalizare între str. Lespezi de la nr. 1B și Kalamata, până la îmunătățirea condițiilor meteo.
  • Au fost curățate, manual si mecanizat, rețelele și căminele de canalizare din zonele Goranu și Râureni, precum și stațiile de pompare aferente;
  • Au fost verificate și curățate gurile de scurgere, căminele de canalizare menajeră și colectoarele;
  • S-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • Au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate pe str. M.V. Popescu, Eugen Ciorăscu - Bl. A58 și str. Mihai Eminescu.

                      REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: Str. Maior V. Popescu – Bl. P2; Str. Regina Maria – Bl. C8, str. Cozia – Bl. C6; Str. Aurelian Sacerdoțeanu nr.8; Bd. Dem Rădulescu – Bl. 23; Splaiul Independenței – Bl. 5, Bl. 6, Bl. Bl. 7, Bl. 9, Bl. 10, Bl. 12 și Bl. 13; Str. Ion Referendaru – Bl. I3; Str. G-ral Magheru – Bl. S1 și Bl. S3; Str. Dr. Hacman – Bl. 102; Str. Panseluțelor – Bl. C31; Str. Știrbei Vodă nr. 88; Str. Republicii – Bl. R20; Str. Mihai Eminescu – Bl. B13 și Bl. C10; Str. Nichita Stănescu – Bl. A36/II și Scuarul Mircea cel Bătrân – Bl. K.

53 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 53 de  apometre, dintre care 43 verificate și înlocuite și 10 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 5 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 8 avize de amplasament și 5 avize tehnice.

 

 

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS – MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe