Florian Marin, ales presedinte al PSD Ramnicu Valcea. Sanse reale sa candideze la Primaria Ramnicului!

sâmbătă, 4 februarie 2023

Florian Marin a fost ales vineri, 3 februarie, presedinte al PSD Ramnicu Valcea. Din echipa lui Marin fac parte: Vasile Cocoș – prim-vicepreședinte, Constantin Dimoiu – secretar, vicepreședinții Lucian Rădulescu, Alin Pavelescu, Ștefan Lețu, Adi Popa, Valeriu Amza, patatul Remus Grigorescu (directorul de la Biblioteca Judeteana, cercetat de Inspectoratul Judetean de Politie pentru afaceri cu firma unde sotia este contabila!), Florentina Călin (?!) si Adina Dobrete.

„A fost o onoare pentru mine să fiu nominalizat și să primesc votul colegilor din PSD Râmnicu Vâlcea, pentru funcția de președinte al organizației municipale! Îi mulțumesc președintelui PSD Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu, pentru prietenie și încredere și sunt convins că PSD Râmnicu Vâlcea va obține rezultate foarte bune la alegerile viitoare!
Îi felicit pe colegii aleși în biroul Organizației PSD Râmnicu Vâlcea și alături de membrii organizației vom asigura unitatea și tăria celei mai mari structuri a PSD Vâlcea!
Cu toții vom pune în practică obiectivele politicilor social-democrate, care au în prim-plan grija pentru concetățeni!” – a spus Florian Marin, noul președinte al organizației municipale Râmnicu Vâlcea si, probabil, candidatul PSD la functia de primar al municipiului Ramnicu Valcea in anul 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe