Fiul „baronului chimic” Constantin Roibu își extinde afacerile imobiliare din București

duminică, 19 februarie 2023

 

Omul de afaceri Alexandru Roibu, fiul fostului director general al combinatului chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea, Constantin Roibu, pregătește construcția unui mic centru comercial în cartierul bucureștean Pantelimon, după ce a finalizat trei proiecte rezidențiale tot în Capitală, potrivit documentelor analizate de profit.ro.

Complexul comercial va avea o suprafață desfășurată de sub 600 de metri pătrați și va fi amplasat pe un teren de circa 900 de metri pătrați de pe Șoseaua Vergului, nr. 35. La parterul imobilului se propune zona de comerț și depozitare, iar la etajul 1 se va amenaja o zonă pentru birouri. Totodată, la nivelul terasei etajului 1 se va realiza o zonă de parcare pentru 19 autovehicule, a căror acces va fi facilitat de un elevator auto. La 200 de metri distanță de acest proiect este așteptată construcția unui alt complex comercial cu Kaufland și Lidl, în locul fostei fabrici Filan.

Contactați de profit.ro, reprezentanții companiei dezvoltatoare nu au răspuns până la publicarea acestui articol. Alexandru Roibu activează pe piața imobiliară din București de mai mulți ani. Cel mai important proiect realizat de el până acum este New Times Residence, dezvoltat în parteneriat cu Rareș Cojoc, fiul lui Liviu Cojoc, membru al consiliului de administrație al Chimcomplex Borzești, care a preluat Oltchim. Acest proiect format din două blocuri are circa 160 de apartamente și este amplasat lângă Roka Residence, proiectul lui Tomah Kahled din cartierul Timpuri Noi. Anterior acestui proiect, Roibu junior a mai construit blocul denumit Mircea Vodă 39, care dispune de 26 de apartamente de 2 și 3 camere, tot în cartierul Timpuri Noi. Anul acesta, investitorul a finalizat și construcția unui alt bloc cu 6 etaje în apropierea complexului comercial Vulcan Value Centre din Sectorul 5.

Interesant ar fi de aflat, de catre institutiile abilitate, de unde provin milioanele de euro cu care Roibu Junior jongleaza in afacerile imobiliare din capitala?! Poate a avut si el vreo matusa Tamara, mai stii! Intrebarea e retorica, bineinteles!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Fiul „baronului chimic” Constantin Roibu își extinde afacerile imobiliare din București”

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe