Sparle si soparle, 12.01.2023

miercuri, 11 ianuarie 2023
  • „Marele specialist” IT, nimeni altul decât viceprimarul Virgil Pîrvulescu, spune vrute și nevrute pe facebook despre site-ul oficial al Primăriei Râmnicului, uitând probabil că pagina web poate fi accesată de oricine, atât de pe adresa primariavl.ro, cât și de pe Google - Primăria Râmnicu Vâlcea. „Şi pentru că aţi spus că spun prostii referitor la site-ul primăriei, vă voi ataşa în comentarii un clip în care veţi vedea că toate documentele şi informaţiile au fost mutate şi publicate pe un site extern, neoficial. Nu vorbiţi de versiuni beta, că o versiune beta se lucrează pe un subdomeniu al site-ului oficial sau pe local, într-un calculator, fără ca informațiile să fie disponibile la altă adresă în afară de adresa oficială. Dacă tot daţi replici şi comunicate, vă recomand să consultaţi mai mulţi specialişti, pentru că specialistul actual pe care îl aveţi v-a făcut un comunicat mincinos”, spune plin de ranchiună viceprimarul Pîrvulescu.

 

  • Toți experții în sport sunt de acord că rezultatul foarte bun obținut de echipa de handbal SCM Râmnicu Vâlcea în European League se datorează în mare parte venirii noului sponsor (Chimcomplex), fapt ce a dat aripi echipei! Reamintim că, duminică, ​​SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat, scor 40-30, meciul disputat pe teren propriu contra formației ungare Praktiker-Vac. În cealaltă partidă din prima etapă a grupei D, Thuringer HC a trecut de Paris 92 cu scorul de 28-24. Pe 15 ianuarie 2023, SCM Râmnicu Vâlcea va juca în deplasare cu Paris 92.

 

  • Societatea CET Govora a fost inclusă în grupul de lucru pentru coordonarea și monitorizarea realizării activităților din cadrul procesului de decarbonizare, condus de către ministrul Energiei. Grupul de lucru are drept scop coordonarea măsurilor stabilite de Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 108/2022, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 334/2022, pentru eliminarea etapizată din mixul energetic a producției de energie electrică pe bază de lignit și huilă, termenele pentru închiderea și conservarea grupurilor energetice cu funcționare pe lignit și huilă și monitorizarea realizării activităților stabilite în cadrul procesului de decarbonizare. Activitatea grupului de lucru este coordonată de un secretar de stat din cadrul Ministerului Energiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe