Rugăciune și filantropie la căminul de bătrâni din Râmnicu-Vâlcea

marți, 17 ianuarie 2023

Capela Așezământului de îngrijire a persoanelor vârstnice din municipiul Râmnicu-Vâlcea și-a sărbătorit ocrotitorul, Sfântul Cuvios Antonie cel Mare.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, părintele misionar Mihai Sandu a săvârșit Sfânta Liturghie împreună cu un sobor de preoți. În cadrul slujbei au fost rostite rugăciuni pentru beneficiarii centrului și pentru personalul care oferă asistență și sprijin în mod permanent.
La finalul Sfintei Liturghii a fost săvârșită și o slujbă de pomenire pentru rezidenții acestei instituții trecuți la Domnul.
Programul de rugăciune pentru bolnavii sau bătrânii internați în spitalele și azilele din cuprinsul Arhiepiscopiei Râmnicului reprezintă o preocupare permanentă a preoților care slujesc în aceste instituții, iar la căminul de bătrâni din Râmnicu-Vâlcea preotul misionar Mihai Sandu săvârșește în capela amenajată aici Sfânta Liturghie și Taina Sfântului Maslu, oferind asistență duhovnicească tuturor beneficiarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe