Reduceri și tipuri de produse cumpărate în prima lună din an

miercuri, 18 ianuarie 2023

Adesea Ianuarie este considerată o lună slabă mai ales încazul retailerilor datorită vânzărilor destul de slabe. Oamenii au cam epuizat bugetul, uneori chiar și economiile odată cu sărbătorile de iarnă și Revelionul, astfel în Ianuarie se cam abțin când vine vorba de cumpărături.

Însă nu toată lumea gândește la fel. Pentru alții luna Ianuarie este momentul ideal pentru a face cumpărături datorită reducerilor semnificative. Uneori prețurile sunt și mai mici decât cele practicate de Black Friday. Astfel cu un cod de reducere Sinsay se pot lua produse pentru întreaga familie, dar și obiecte pentru casă și animale de companie. În general prețurile sunt mici la Sinsay iar gama de produse este variată, se schimbă des colecțiile, iar cu reducere aplicată practic ofertele sun de nerefuzat.

Alte doamne odată cu pandemia au început să își facă tratamente cosmetice sau manichiura acasă. Astfel profitând de promoțiile momentului optează pentru a face o mică investiție în aparatura și produsele de care au nevoie. Seturile de tip kit de unghii sunt în ultimul an extrem de căutate mai ales cele de bază pentru începătoare. Pe lângă multe ore de practică, investiția inițială nu este una mare. În plus, odată cu deprinderea tehnicilor, unele femei au ales să și înceapă o mică afacere când restricțiile s-au ridicat. Sensopro este probabil cel mai popular brand în materie de produse pentru manichiură alături de Cupio și OPI, dar pentru începători se pot folosi și alte mărci mai accesibile.

Se spune că vara trebuie să cumperi sanie și iarna barcă, iar acest lucru este foarte corect. Prețurile bune pentru produsele destinate sezonului rece încep în luna Ianuarie astfel că acum trebuie  începută căutarea pentru cizme UGG, ghete Timberland, geci North Face sau schiuri și clăpari.Deasemenea pot exista sanse ca ochelarii de soare și costumele de baie să fie încă  reduse substanțial ceea ce este un prilej perfect pentru a merge cu gândul la vacanțe și lista de dorințe care tbreuie să  intre în acel bagaj.

Sigur că multă lume cumpără din impuls lăsându-se pradă tentației prețurilor mici, însă cu un buget alocat și o listă de priorități se pot face cumpărături cumpătate care să nu fie regretate câteva zile mai târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe