Imagini socante la un colegiu din Ramnicu Valcea: Profesor intins pe catedra si elevi facand tumbe, in timpul orei de fizica!

joi, 19 ianuarie 2023

Viitor de aur, tara noastra (n-)are! Imagini revoltatoare la Colegiul National “Mircea cel Batran“ din Ramnicu Valcea! Profesor intins pe catedra si elevi facand tumbe, in timpul orei de fizica! Inregistrarile video sunt din timpul orelor de fizica ale profesorului Doru Gherzan, un cadru didactic apreciat in orasul Ramnicu Valcea. Dascalul se apropie de pensie si, probabil, si-a pierdut rabdarea, dar si autoritatea in fata elevilor, care, iata, i s-au cam urcat in... cap! In primul video se poate auzi si un dialog destul de halucinant dintre Gherzan si o eleva:

- Domnul, vreti sa va facem un masaj?

- Voi vreti sa ma omorati!

- Nu, nu! Doamne fereste!

- Te pricepi?

- Si unde sa-mi faci?

- Hei, pe spate! La coloana!

Ziarul de Valcea a luat legatura cu Mihaela Andreianu, inspector general al Inspectoratului Scolar Valcea, care a transmis următoarea declaratie in  legatura cu imaginile socante de la prestigiosul colegiu din municipiul Ramnicu Valcea:  Maine voi trimite la CNMB o echipă de inspectori în verificare. N-am cuvinte. E halucinant!

Alte comentarii sunt de prisos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 comments on “Imagini socante la un colegiu din Ramnicu Valcea: Profesor intins pe catedra si elevi facand tumbe, in timpul orei de fizica!”

 1. De aceia avem ANALFABETI FUNTIONALI,invatamantul se rezuma la bani,nu la rezultate,daca cadrele didactice ar fi retribuite dupa rezultatele la examene a eleviilor ,alta ar fi situatia.La sfarsit de an sa primeasca si profesorii ca si elevii calificative de merit,pt.profesorii meritosi prime mari.Monitorizarea salilor de curs din cabinetul directorului si inregistrai lunare a salilor de curs.Deblocarea posturilor ocupate de profesori pensionari si angajarea prin concurs de cadre tinere.

 2. Adevarul este ca sunt elevi si clase care nu pot fi stapaniti.Nu au frica de note,de medie scazuta la purtare(toi stiu ca vor trece).Nu le mai este frica de nimeni. O sa ajungem sa nu mai intram la ore.....Nu putem sa-i jignim,nu putem sa-i lasam repetenti....Nu putem sa si predam ,sa facem si pe politistul la ore(au telefoane....tot le folosesc).Ar trebui interzis telefoanele la scoala.Copiaza la ore dupa telefoane.....S-au desfintat clasele de profesionala,nici un elev nu vrea sa mearga la profesionala.Nu toti sunt facuti pt liceu(toti analfabetii inta la liceu_.Creati mai putine clase de liceu si foarte multe de profesionala(nu le convine la profesionala dau diferente,examene pt a intra la liceu).Avem nevoie de forta de munca(nu mai gasesti cizmar,tamplar,sudor)
  Al doilea impediment ar fi:lasati si prof suplinitori sa traiasca(de ce un titular are 28 de ore),o norma si peste jumatate.Daca poate duce atat sa se mareasca norma din 18 ore pe sapt sa fie 28.

 3. Așa se întâmplă dacă profesorii nu sunt testați psihologic sau numerologic la angajare. Daca candva a fost cadru universitar asta nu înseamnă că este potrivit pentru liceu. Alte cerințe și poate nu are metode adecvate, sau e degradat psihic, dar cine îl testează din când în când?

Ultimele stiri

 • PUBLICITATE

 • https://www.mocanuvicentiu.ro/
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe