Colecție nouă de compleuri sport de damă by Aika

vineri, 13 ianuarie 2023

Compleurile sport au fost mereu în trend de-a lungul timpurilor. Sunt cele mai confortabile piese de purtat și în plus câștigi timp când ai un set complet. Nu mai stai să asortezi bustiere cu colanți. Aceste seturi fitness sunt perfecte pentru femeile din zilele noastre care prețuiesc timpul. Un nou magazin online cu produse athleisure pentru femei s-a lansat de scurt timp pe piață - Aika. produsele oferite sunt produse care pot fi purtate atât în sala de sport cât și în ținutele de zi cu zi în combinație cu alte piese statement din garderobă.

Compleurile sport damă din noua colecție al acestui magazin online ne-a atras atenția prin culori, materiale și design modern.

În continuare vă propunem 3 dintre modelele de pe site care sunt preferatele noastre.

Setul fitness mov Aika

Acest set compus din bustieră și colanți lungi este foarte frumos și elegant. Culorile de mov și verde se îmbină perfect într-un model de degrade. Materialul este elastic și se pliază perfect pe formele tale. Este un set fitness perfect pentru sala de sport. Iar pentru a face o ținută de zi cu zi îți propunem să porți bustiera cu o pereche de blugi albaștri și un sacou negru. Așa vei avea o ținută perfectă de birou sau de ieșit la cafea cu prietenii.

Setul fitness Gya

Setul fitness Gya este alcătuit din colanți lungi cu efect de push up și bustieră. Veți găsi acest compleu în 2 culori, pe albastru și pe roșu. Aceste culori cu siguranță te vor scoate în evidență în sala de sport și nu numai. Colanții cu talie înaltă , subțiază talia și efectul de push up va creea efectul de fund mai rotund chiar și înainte să îl avem. Pentru un outfit de zi, îți propunem să adaugi o cămașă army pentru setul albastru sau albă pentru setul roșu, o pereche de adidași albi și o șapcă și ai un outfit ready to go în oraș , pentru un film, sau o plimbare în parc.

Setul fitness Kim

Având top scurt cu mâneci lungi și colanți scurți este ideal pentru zilele mai răcoroase. Îl găsiți pe 2 culori, albastru și roz. Materialul este elastic și se mulează perfect pe corp oferindu-ți confortul de care ai nevoie. Colanții au talia înaltă ceea ce creează un efect de talie mai subțiată și care îți va da încredere să îl porți oriunde dorești. Pentru o ținută casual, îți propunem să porți bluza cu o pereche de blugi albi sau negri, alături de o geacă de piele și ai ținuta ideală pentru o ieșire în oraș.

Ne plac culorile, mai ales când vremea de afară este mohorâtă. Toate vrem să fim vesele să avem zâmbetul pe buze, iar aceste seturi fitness în culorii vii și revigorante ne pot da un impuls de energie pentru a ne apuca de sală. Dacă nu te-am convins încă, intră pe site-ul Aika și aruncă o privire și peste celelalte seturi fitness. Așa poate îți găsești un preferat și ne comunici și nouă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe