4 sfaturi utile pentru a alege cea mai avantajoasă ofertă de vacanță de vară sau un city break în Dubai

vineri, 13 ianuarie 2023

Indiferent dacă ți-ai făcut lista de rezoluții de Anul Nou sau nu, știi că îți dorești mai multe vacanțe și te întrebi ce să faci pentru a călători cât mai mult posibil în 2023. Altfel nu ai fi aici să cauți idei, nu-i așa? Specialiștii în turism sunt aici pentru a te ajuta, oferindu-ți sfaturi și trucuri utile pentru a marca cât mai multe locuri noi posibil pe harta ta de călătorie.

Începe să cumperi ieftin – alege o vacanță Egipt din ianuarie

Ține cont că în luna ianuarie au apărut deja ofertele de vacanță pentru întreg anul. Achiziționate din timp, te vei bucura de cele mai bune prețuri și cele mai atractive oferte. În acest fel, vei putea rezerva numeroase escapade pe o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp cu mult mai puțini bani. Cumpărând bilete de avion și cazare pentru o vacanță Egipt în ianuarie, vei economisi zeci de procente și poți chiar zbura către mai multe destinații cu un buget mult mai mic.

Verifică sărbătorile și zilele nelucrătoare și alege datele pe care le poți folosi pentru un city break Dubai

Iubești să călătorești, dar îți place și să fii prezent la birou și să nu pierzi nicio întâlnire importantă. Prin urmare, de obicei plănuiești să călătorești în weekend-uri și zilele libere de sărbători. În acest fel, vei reuși să pleci de mai multe ori pe an, chiar dacă zilele de vacanță par limitate. Profită de zilele libere de la serviciu și planifică-ți călătoriile în consecință. De exemplu, în 2023, poți alege un city break Dubai în vacanța de Paște.

Vezi care sunt cele mai bune oferte și fii deschis către noi destinații

Majoritatea turiștilor au o listă scurtă de locuri pe care doresc să le viziteze cât mai curând posibil și caută doar tarife de avion și cazare către acele destinații. Dar ar trebui să te lași cuprins de spontaneitate, așa că stai cu ochii pe toate ofertele. Datorită acestui fapt, vei primi cele mai bune oferte de vacanță și poți călători de mai multe ori pe an.

Încearcă tactica aceasta în 2023. Urmărește newsletterele și rețelele sociale ale agențiilor de turism și urmărește cele mai ieftine oferte recomandate care te vor interesa. Vei fi surprins când vei descoperi oportunități grozave de călătorie!

Călătorind în afara sezonului - mai ieftin, mai puțini turiști și poți face cu ușurință fotografii pe Insta

Vrei o fotografie frumoasă cu fiecare atracție turistică celebră în fundal. Chiar dacă nu te deranjează să aștepți 10 minute pentru acea fotografie perfectă, merită, în general, să-ți planifici excursiile în afara sezonului, de obicei primăvara și toamna. Turiștii sunt mai puțini atunci, iar ședința foto se poate desfășura în liniște.

În plus, atunci când călătorești în extrasezon, totul este mai ieftin: zboruri, cazare, atracții locale. Prin urmare, îți poți permite mai multe călătorii decât dacă ai călători doar în plin sezon.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe