Sparle si soparle, 08.12.2022

joi, 8 decembrie 2022
  • Zilele trecute, consilierul local USR din Drăgășani Marian Roșca a fost la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea pentru a depune încă o plângere penală impotriva primarului municipiului Drăgășani.  „Este a treia plângere penală pe care o depun în legătură cu activitatea primarului din Drăgășani, de când ocup funcția de consilier local. Prima plângere a fost în legătură cu purtarea abuzivă de care a dat dovadă în 2021, când trebuia să prezinte proiectul de buget local. A doua plângere penala pentru abuzul de a nu pune pe ordinea de zi a Consiliului Local niciunul dintre proiectele de hotărâre de consiliu local pe care le-am inițiat de-a lungul celor doi ani, obstrucționând activitatea Consiliului Local și prejudiciind interesele oamenilor care trăiesc în Drăgășani. Vineri, 9 decembrie, am termene în două procese, la Judecătoria Drăgășani. Unul cu Primăria Drăgășani, altul cu primarul. Am o premoniție că tocmai vineri o să convoace primarul o ședință extraordinară a Consiliului Local”, a transmis consilierul Marian Roșca.

 

  • Culmea tupeului la „baronul chimic”: după ce falimentat societatea Protectchim, în prezent, în procesul de la Tribunalul Vâlcea, are calitatea... de creditor, adică cel care stă cu mâna întinsă la debitor. Baronul a demonstrat cu vârf și îndesat că este un „mare manager”, după ce a băgat în FALIMENT patru societăți, din postura de director sau acționar/asociat: Oltchim, Protectchim, Chempro Chemicals și Ciprom. Între 1991 și 2012, Oltchim a acumulat datorii de 800 milioane de euro și pierderi uriașe, drept pentru care în 2012 întreprinderea a intrat în insolvență, apoi a fost declarat falimentul. După aceea, individul s-a „refugiat” la Protectchim, în postura de administrator unic, unde a pus rapid societatea „pe butuci”, mai ales după decesul lui Nicolae Enache.

 

  • Cristian Simoiu, consilier municipal în Râmnicu Vâlcea din partea Partidului Național Liberal, este fericitul posesor al unui teren intravilan și a unei vile de lux în Râmnicu Vâlcea, plus 3 (trei) mașini AUDI ultimul răcnet. În declarația de avere, Simoiu avea obligația menționării plasamentelor de peste 5.000 de euro... acesta a spus despre fondul de investiții de la ETORO Europe LTD de 3.300 de dolari. Anul trecut, Cristian Simoiu a încasat circa 750 milioane de lei vechi din postura de contabil șef la Direcția Silvică Râmnicu Vâlcea, plus 131 milioane de lei vechi din indemnizațiile de consilier local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe