Ce înseamnă Free Spins la cazinou?

duminică, 18 decembrie 2022

 

Free Spins sau Rotirile Gratuite sunt nişte oferte promoţionale pe care anumite cazinouri on-line le oferă celor care aleg să joace diferite jocuri de noroc. Free Spins vin la pachet cu premii şi surprize multe, bonusuri consistente, aşa că e important să fii cu ochii pe ele.

Sunt multe rotiri incluse în pachetele primite, 500 de exemplu, primeşti astfel runde gratuite de pe urma cărora poţi câştiga foarte uşor. Rotirile sunt gratuite, nu trebuie să foloseşti bani sau să depui ceva, sunt cu titlul de Bonus, nu plăteşti valoarea mizei sau a pariurilor, ai câştigurile obţinute doar pentru tine. Vezi oferta cu rotiri gratuite Mr Bit și vei înțelge exact despre ce este vorba.

Care sunt riscurile în cazul bonusurilor Free Spins?

Riscurile asumate sunt zero, nu vei pierde nimic, nu ai nevoie de experienţa ca să le utilizezi. Când le-ai primit poţi începe să le „joci” şi să aştepţi să le termini. La final vezi cât ai câştigat şi ai terminat. Se vor acorda doar pentru anumite tipuri de jocuri de noroc, ţi se va indica la ce jocuri poţi începe să le foloseşti. Poţi avea Free Spins sub formă de bonus fără depozit sau ca parte a unui pachet bonus depozit.

Odată cu acordarea acestui bonus ai şi nişte reguli de respectat. Pe lângă jucatul la anumite jocuri de noroc ai un deadline de respectat dacă vrei să nu pierzi bonusul, rotirile gratuite le vei juca până la data x, ora y. Ca să ajungi să ai bani reali de pe urma Free Spins trebuie să pariezi de multe ori.

Fiecare bonus oferit de un cazino are mai multe condiții de rulaj pe care trebuie să le studiezi îndeaproape. Dacă nu îndeplinești aceste cerințe, nu vei putea retrage banii pe care i-ai câștigat din urma bonusului.

Când primești Free Spins?

Se vor primi rotiri gratuite la înregistrare, efectuezi prima depunere în cazinou şi ai rotirile asigurate. Revendicarea bonusurilor se va face de regulă în 24 de ore de la primirea Free Spins, se mai pot şi cumpăra runde Free Spins în loc să le tot aştepţi să vin ca bonus. Cerinţele de rulaj variază la rotirile gratuite şi trebuie să te asiguri că le îndeplineşti rapid ca să nu pierzi bonusul.

Te şi distrezi cu rotirile gratuite, încerci să vezi cât de mult poţi câştiga, ai şi şansa să joci mai mult fără stres. Singura problemă cu ele este că te vor limita la anumite slots şi e posibil să nu te poţi bucura prea mult de ele şi să te grăbeşti să le termini pentru a profita la maximum de ce ţi s-a oferit. În rest cu Free Spins ai de fiecare dată o mulţime de variante de joc şi te distrezi, câştigi bani şi îi poţi transforma şi în bani reali.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe