Pictorul Fericit - găsești aici toate picturile pe numere cu animale

marți, 8 noiembrie 2022

 

Activitățile în familie sunt iubite atât de cei mici, cât și de cei mari. Adulții se deconectează de la grijile cotidiene în vreme ce copiii se bucură de timpul petrecut cu aceștia. Iată o idee inedită prin care poți aduna toată familia în jurul mesei, sau mai bine spus, în jurul șevaletului. O pictură pe numere!

Picturile pe numere, din ce în ce mai răspândite

În ultima vreme, acest tip de activitate a devenit foarte popular. Mulți achiziționează tablouri pe care să le ofere în dar celor dragi. Alții le cumpără pentru ei. Cert este că, dincolo de toate operele de artă, cea pe care o vei prețui din tot sufletul este cea realizată chiar de mâinile tale. Cu câtă mândrie vei privi spre tabloul proaspăt vopsit pe care l-ai atârnat în grabă înainte să se usuce vopseaua.

Musafirii vor fi și ei încântați. Vei primi laudele cuvenite imediat ce aceștia vor păși în camera în care ai așezat tabloul. Vor fi uimiți atunci când le vei spune că a fost pictat chiar de tine. Deci, ce mai aștepți? Dă click aici pentru picturi pe numere!

La Pictorul fericit găsești o varietate de picturi

Ești fan înrăit al unui artist consacrat și vrei să ai în casa ta o parte din arta lui? Ce spui de o pictură pe numere după un tablou celebru? Să dai culoare unui asemenea tablou te va duce mai aproape de artist.

În stocul pe care îl vei găsi la Pictorul Fericit se află o multitudine de tablouri ce așteaptă pictate. Ai aici toate picturile pe numere cu animale, cu flori, mașini, abstracte, portrete, peisaje de toamnă, de iarnă, îngeri, clădiri și multe altele.

Există tablouri pentru toate vârstele. Pe unele le vei cumpăra pentru tine, pe altele vei dori să le faci cadou. Vizitează secțiunea special destinată picturilor religioase și alege o icoană pe care să o oferi în dar cuiva drag.

Vei descoperi și picturi pe care cei mici le vor îndrăgi de la prima vedere. Cu siguranță se vor distra din plin atunci când le vor picta.

Pictează ușor orice tablou

După ce ai plasat comanda, aceasta va sosi la tine în cel mai scurt timp cu putință. La deschiderea coletului vei vedea cum tot kitul format din pânză, pensule, culori și accesorii pentru fixat pe perete sunt împachetate elegant într-o cutie neagră.

De îndată ce te vei apuca de lucru vei constata că să pictezi un astfel de tablou nu este deloc greu. Picturile pe numere de la PictorulFericit.ro sunt foarte ușor de realizat. Tot ce trebuie să faci este să urmărești cu atenție fiecare număr căruia îi este atribuit o culoare.

Vopselele sunt aderente, calitative și împreună cu pensulele de mărimi diferite îți vor face viața mai ușoară. Va fi o plăcere să pictezi!

Accesează site-ul www.pictorulfericit.ro și alegeți o pictură pe numere cu care să vă decorați locuința. Veți petrece un timp de calitate pictând tabloul ales și veți crea amintiri de neuitat alături de cei dragi.

Date de contact:

Str. Mărășești, 22A

Suceava, România

[email protected]

0754 459 540

mystic-pictura-pe-numere-pictorul-fericit

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Pictorul Fericit - găsești aici toate picturile pe numere cu animale”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe