Un tânăr cu permisul de conducere suspendat, care a accidentat grav un pieton şi a fugit, a fost găsit de poliţiştii vâlceni

joi, 27 octombrie 2022

Un tânăr care a condus un autoturism, deşi avea permisul suspendat, şi a accidentat grav un pieton, miercuri seara, în municipiul Drăgăşani, după care a fugit de la locul accidentului, a fost identificat de poliţişti, au informat, joi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Victima accidentului, un bărbat în vârstă de 57 de ani, a fost găsită pe stradă, în stare de inconştienţă, de către un bărbat care a anunţat Poliţia.

"La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, constatând că cele sesizate se confirmă, victima fiind o persoană în vârsta de 57 de ani, iar conducătorul auto părăsind locul accidentului. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngriji medicale de specialitate", precizează sursa citată.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat şoferul în cauză, "stabilindu-se că este vorba despre un tânăr de 19 ani din Drăgăşani, care, în timp ce ar fi condus un autoturism în localitate, ar fi acroşat un pieton care se deplasa pe partea carosabilă în aceeaşi direcţie de mers, ulterior părăsind locul accidentului".

Tânărul şofer avea suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis şi părăsirea locului accidentului, iar cercetările se efectuează sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe