Un bărbat de 40 de ani este cercetat penal după un scandal în care a ameninţat cu un pistol o altă persoană

marți, 4 octombrie 2022

Un bărbat de 40 de ani este cercetat penal după ce a ameninţat cu un pistol airsoft un alt bărbat care l-a surprins în timp ce îşi făcea nevoile fiziologice la colţul unui bloc din municipiul reşedinţă, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut luni seara, cei doi luându-se la bătaie în faţa blocului, astfel că au ajuns la sediul poliţiei unde s-a constatat că bărbatul care făcuse gestul obscen nu deţine nici autorizaţie pentru arma pe care a folosit-o ca să îl intimideze pe celălalt, potrivit Agerpres.

"Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că a avut loc un conflict spontan între doi bărbaţi, aceştia agresându-se fizic reciproc, agresiune determinată de faptul că unul dintre bărbaţi s-ar fi manifestat în mod obscen, în spaţiul public. De asemenea, s-a stabilit că bărbatul care a făcut gestul obscen, în scop de autoapărare, s-ar fi folosit de o armă neletală, tip pistol airsoft, neîncărcat cu muniţie, pentru a îl intimida pe celălalt bărbat. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul, de 40 de ani, nu este deţinător autorizat pentru nicio categorie de armă", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal atât pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, cât şi pentru ameninţare şi lovire şi alte violenţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe