Fraţi prinși după ce au tâlhărit un minor, pentru a merge la cazino

joi, 13 octombrie 2022

Doi adolescenţi, fraţi, de de 19 și 16 ani, din Râmnicu Vâlcea, sunt cercetaţi după ce au tâlhărit un minor în Piaţa Centrală din municipiu.

Un echipaj de Jandarmerie a identificat doi tineri care au sustras, folosind forța, o sumă de bani din posesia unui minor - relateaza gds.ro

Totul s-a petrecut ieri, în Piața Centrală din municipiul Râmnicu Vâlcea, când un minor de 13 ani, care se deplasa către casă, nefiind însoțit de niciun adult, a fost oprit de doi tineri, care i-au cerut toți banii pe care ii avea asupra sa. După ce acesta i-a refuzat, tinerii i-au controlat buzunarele și i-au sustras suma de 100 de lei.

Pentru că în urmă cu câteva minute, minorul văzuse un echipaj al Jandarmeriei Vâlcea, a știut unde să ajungă pentru a cere ajutorul. După ce le-a povestit totul forțelor de ordine, jandarmii s-au deplasat în zona indicată și ca urmare a verificărilor efectuate, i-au identificat pe cei doi, stabilind că aceștia au vârste de 19 și 16 ani.

În urma controlului corporal preventiv, asupra celor doi tineri au fost găsiți banii, pe care, deja, îi împărțiseră frățește. Cei doi frați și-au recunoscut fapta și au declarat jandarmilor că intenționau să ajungă la unul dintre cazinourile din apropiere.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele tinerilor, actele de sesizare privind săvârșirea infracțiunii tâlhărie, care au fost înaintate organelor de Poliție în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe