Sparle si soparle, 26.09.2022

luni, 26 septembrie 2022
  • Un deputat valcean dovedeste pe zi ce trece ca e invidios, prost si marsav! De al dracu ce e el si pentru ca vrea sa-i moara capra vecinului, ipochimenul acesta isi indeamna haita de catei din Consiliul Local Ramnicu Valcea sa voteze impotriva PUZ-urilor promovate de dezvoltatorii imobiliari din zona. Omul e de o rautate si o prostie iesite din comun! Nu se gandeste la sutele de valceni care vor lucra pe santierele dezvoltatorilor imobiliari si la taxele si impozitele pe cladiri incasate de administratia publica locala, banuti care se intorc intr-un fel sau altul, prin investitii edilitare, catre populatia municipiului! Astfel de indivizi toxici trebuie sa dispara odata cu alegerile din 2024! Pin VOT!

 

  • Procurorii DIICOT Vâlcea au trimis în judecată trei români, dintre care doi erau deja în arest preventiv, pentru constituirea unui grup infracțional organizat, înșelăciune cu consecințe deosebit de grave în formă continuată, fals informatic în formă continuată și spălarea banilor. Anchetatorii au descoperit că rețeaua de escrocherie a primit ajutor din partea unui „cetățean ceh”, cel mai probabil o tânără, care pretindea că este soția vânzătorului și care vorbea la telefon cu potențialii clienți. Tinerii au reușit astfel să se îmbogățească cu cel puțin 1,3 milioane de euro, dar în urma declanșării anchetei au rămas fără vilele și autoturismele de lux, dar și fără banii „puși la saltea”.

 

  • Bogdan Pistol nu va candidat la functia de primar al Ramnicului in anul 2024. Fostul politician se va implica, insa, trup si suflet, in organizarea si coordonarea recent infiintatului club din cadrul Consiliului Judetean Valcea.

 

În atenția IPJ Valcea și Parchetului Judetean: La Liceul Balcesti au avut loc bătăi între elevi care s-au soldat cu capete sparte, maxilare rupte, iar conducerea liceului ar vrea sa mușamalizeze totul...

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe