|sâmbătă, octombrie 1, 2022
  • Follow Us!

Camion încărcat cu sute de oi, răsturnat în afara carosabilului 

camion-rasturnat-oi-valcea-pietrari-791039

Un camion care transporta sute de oi s-a răsturnat, joi după-amiază, pe Drumul Naţional 76, în judeţul Vâlcea. Şoferul camionului, cetăţean egiptean, a fost rănit. Peste 400 de ovine vor fi evacuate de către echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Mai multe animale au murit, fiind solicitată intervenţia DSVSA.

Potrivit ISU Vâlcea, accidentul rutier s-a produs pe DN67 , pe raza localității Pietrari. Un camion încărcat cu oi s-a răsturnat în afara drumului. La fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri și încă unul SMURD.

”În urma accidentului au rezultat două victime conştiente, neîncarcerate. Un bărbat de naţionalitate egipteană acuza dureri toracice. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD Buneşti şi este transportat la UPU Vâlcea. Cea de-a doua persoană refuză transportul la spital”, potrivit ISU Vâlcea.

Pompierii intervin pentru evacuarea oilor din camionul răsturnat, dar şi pentru prevenirea incendiilor în condiţiile în care din rezervorul autocamionului sunt scurgeri de carburant.Mai multe animale au murit, fiind solicitată intervenţia DSVSA.

Leave a Response