Ce acoperisuri sunt la mare cautare in 2022?

marți, 10 mai 2022

 

A fi la curent cu cele mai recente tendinte in designul casei este important pentru multi proprietari. In anii trecuti, asta însemna sa tina pasul cu cele mai actuale teme si stiluri de design interior, dar, cu tehnologia in evolutie si inovarea designului si a materialelor pentru acoperisuri, cunoasterea ultimelor tendinte in domeniul acoperisurilor a devenit o necesitate.

Ce acoperisuri sunt la moda in 2022?

Acoperisurile metalice revin puternic. Deja in ascensiune inca de anul trecut, materialele metalice pentru acoperisuri vor continua sa fie populare si in 2022. Datorita atractivitatii vizuale izbitoare, designului versatil, functionalitatii si durabilitatii ridicate, materialele metalice pentru acoperisuri iti ofera modalitatea perfecta de a imbunatati atractivitatea casei tale, in timp ce adaugi protectie structurala. Acoperisurile metalice sunt construite din otel, aluminiu, benzi de aliaj sau cupru si vin in mai multe texturi si forme, permitandu-ti sa personalizezi exteriorul casei tale in functie de preferintele personale. Pe langa faptul ca sunt atractive din punct de vedere vizual, acoperisurile metalice pot preveni scurgerile, deoarece resping apa, mai degraba decât sa o absorba. Acoperisurile metalice sunt potrivite, in special, pentru zonele care se confrunta cu zapada, deoarece acesta se scurge imediat de pe un acoperis metalic. Daca aceasta este alegerea ta pentru acoperis, aici gasesti mai multe detalii si informatii despre acoperisurile metalice, pe lindab.ro.

Acoperisurile din sindrila bituminoasa - in timp ce multe tendinte in domeniul acoperisurilor au aparut si au disparut, sindrila bituminoasa a ramas o alegere raspandita de material pentru acoperis, datorita fiabilitatii, flexibilitatii si accesibilitatii ei. Si pentru 2022, poti conta ca sindrila bituminoasa va fi, din nou, o tendinta de top. Aceasta popularitate de lunga durata inseamna ca sindrila bituminoasa este solutia ideala, dace esti in cautarea unui material de acoperis care este in voga, dar cu care te simti familiar. Sindrila bituminoasa este un material de incredere pentru acoperis, care se poate adapta, fara probleme, la aproape orice conditie de mediu si poate supravietui celor mai extreme conditii meteorologice, fara a ceda cu usurinta. Pe langa faptul ca este incredibil de durabila, sindrila bituminoasa este disponibila, in prezent, in mai multe selectii de stil si culori. De la tonuri neutre, elegante, la nuante inchise, mai indraznete, poti gasi un design de sindrila bituminoasa care se potriveste perfect atat cu exteriorul casei tale, cat si cu gusturile personale.

Acoperisurile in culori contrastante - in timp ce multe combinatii de culori pot fi atractive, tendintele din 2022 sunt centrate in jurul culorilor contrastante, ceea ce inseamna un acoperis mai intunecat, in cazul in care  casa are pereti deschisi la culoare, si invers, daca peretii sunt inchisi. Pentru a se potrivi cu aceasta nouă tendinta de culori indraznete, multe sindrile pentru acoperis sunt oferite intr-o gama larga de culori atragatoare. In general, tendintele de top in ceea ce priveste culorile acoperisului pentru anul 2022 sunt negru, gri, argintiu si bronz. Aceste nuante ofera mult contrast pentru multe stiluri si modele de case.

Asadar, clasicii raman clasici. Tocmai din acest motiv, acoperisurile metalice si cele din sindrila bituminoasa inca sunt in voga si la mare cautare, chiar si in 2022. Pe langa asta, daca vrei sa fii la moda, poti alege ca acoperisul tau sa aiba o culoare care sa contrasteze cu peretii exteriori ai casei tale.

Sursa foto: shutterstock.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe