Sparle si soparle, 11.04.2022

duminică, 10 aprilie 2022
  • Supunem atenției autorităților statului trei NEREGULI GRAVE care se petrec la un club din Ostroveni și care pot fi probate cu imagini sau filme postate pe pagina de facebook a localului! În primul rând, ANAF și Garda Financiară trebuie să verifice modul cum se percep taxe de intrare (de 20-30 lei), dar nu se taie nici o chitanță sau bilet în schimb. În al doilea rând, Poliția trebuie să constate că în club se fumează „în draci” și nu numai țigări.... O a treia neregulă ține de faptul că, în goana după bani, patronii localului lasă sa intre lume cu mult peste capacitatea maxim admisă. Această ultimă neregulă (care ține de ISU Vâlcea) face ca oamenii să stea „ca sardelele” și, având în vedere țigările care se aprind non-stop și hârtiile care plutesc prin aer, oricând se poate întâmpla o tragedie asemănătoare celei din clubul Colectiv!

 

  • Compania Don Pedro din Râmnicu Vâlcea, unul dintre principalii producători români de hârtie tissue, va aduce 20 de angajaţi calificaţi din Nepal pentru a manevra utilajele din fabrică, după investiţia realizată anul trecut în dublarea capacităţii de producţie.

 

  • Confom datelor comunicate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC), anul trecut, la nivelul judeţului Vâlcea, s-au înregistrat 76 de firme care au intrat în procedura insolvenţei, cu 28% mai puțin comparativ cu perioada similară din 2020, din care 7 societăţi comerciale au fost în luna decembrie 2021. În comparație, în primele 11 luni din anul trecut, s-au înregistrat 69 de firme care au intrat în procedura insolvenţei, cu 30% mai puțin comparativ cu perioada din 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe