Sparle si soparle, 07.04.2022

joi, 7 aprilie 2022
  • În urma demisiei consilierului județean Adrian Voican (numit între timp secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne), Consiliul Județean Vâlcea a aprobat numirea lui Cristian Alin Lupu, ca reprezentant al Judeţului Vâlcea în Adunarea Generală a Acţionarilor la SC Centrul de Afaceri Flandra Vâlcea SA. Societatea în cauză are ca acționari, după cum urmează: Municipiul Râmnicu Vâlcea, cu un aport la capitalul social de 49,8%; Judeţul Vâlcea, cu un aport la capitalul social de 42,09%; Camera de Comerţ şi Industrie Vâlcea, cu un aport la capitalul social de 8%.
  • Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a decis schimbarea destinației imobilului „Grădinița cu program prelungit Nord 3 - clădire grădiniță”, situat în str. Doru Popian nr. 1 (fostă str. Sergiu Purece nr. 10), având suprafața construită de 414 mp și valoarea de inventar 476.120 lei, pe perioada desfășurării lucrărilor de demolare. Terenul aferent imobilului-construcție își va păstra destinația actuală, respectiv aceea de teren necesar desfășurării activităților educaționale.
  • Compania Don Pedro din Râmnicu Vâlcea, unul dintre principalii producători români de hârtie tissue, va aduce 20 de angajaţi calificaţi din Nepal pentru a manevra utilajele din fabrică, după investiţia realizată anul trecut în dublarea capacităţii de producţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe