Top 3 cele mai căutate genți, în funcție de stil și personalitate

luni, 14 martie 2022

 

Gențile reprezintă acel accesoriu care completează ținută, reflectând personalitatea și stilul unei femei. În momentul alegerii unei genți, este important nu doar să analizezi calitatea, culoarea și dimensiunea acesteia, ci și să îi găsești un mod prin care să te pună în evidență.

În funcție de stilul adoptat, poți opta pentru diferite tipuri de genți, care nu doar că îți vor da o notă personală, dar își vor pune amprenta asupra trăsăturilor fizice și personalității tale. Dacă vrei să afli care sunt cele mai apreciate genți prin care să atragi toate privirile, citește în continuare acest articol.

 

Iată top 3 genți care te vor pune în valoare

Geanta shopper

Daca te reprezintă stilul minimalist, acest tip de geantă este cea mai potrivită alegere. Pentru că ținutele casual se încadrează în acest tipar, atât geanta, cât și restul accesoriilor trebuie să fie menținute în linii simple, dar de efect. Fiind denumită și geanta carryall, aceasta poate fi purtată pe umăr, conturând o personalitate chic urban. Chiar și un model simplu va atrage întotdeauna atenția asupra outfitului tău, oricât de confortabil și natural ar fi el. Fiind genul de geantă pregătită pentru orice, ai libertatea să cari o multitudine de lucruri personale, de la portofel, ochelari, până la tabletă, jucării pentru copii și chiar diverse obiecte voluminoase.

Geanta office

Daca ești adepta unei vestimentații business, atunci o geantă office pentru femei de la Barneystore.ro este cea care se va dovedi utilă în zilele în care îți faci apariția la birou. Aceasta completează ținuta, oferindu-i un aspect elegant și modern, în timp ce câteva accesorii de efect, precum un lanț de metal sau alte elemente metalice, te vor scoate din anonimat. Pe lângă designul elegant, aceasta își dovedește utilitatea prin compartimentele spațioase și buzunarele interioare care permit o mai bună organizare a obiectelor personale. Acest tip de geantă este un accesoriu cheie pentru orice ținută office și nu poate lipsi din garderoba ta, dacă vrei să aduci o notă de culoare și rafinament.

Poșeta

Pentru orice femeie care iubește plimbările prin parc, pe faleză, la shopping sau chiar ieșirile în oraș cu prietenele, există gențile de mici dimensiuni care sunt recomandate în momentele de relaxare și confort. Aceasta poate fi integrată cu ușurință în ținutele de vară, fiind deosebit de practică și utilă atunci când vrei să cari doar strictul necesar precum telefonul, cardurile și actele personale. Oferind mai multă libertate de mișcare, poșetele de mici dimensiuni pot fi purtate pe un umăr, lăsându-ți mâinile libere pentru a putea căuta mai ușor prin rafturile magazinelor de fashion. Dacă vrei să îți lași la vedere personalitatea tânără și activă, alege acest tip de accesoriu și bucură-te de persoana iubită, ținând-o de mână în timp ce vă plimbați în aer liber.

 

Pentru că oricărei femei îi place să fie admirată, asigură-te că alegi geanta care te reprezintă și te face să te simți bine în pielea ta. Indiferent de contextul social, este important să știi că geanta este un element important în garderoba ta, care te definește și îți reflectă stilul unic.

Sursa foto: pexels.com

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe