Sparle si soparle, 10.03.2022

joi, 10 martie 2022
  • Important pentru părinți! Ministerul Educației a decis (prin ordinul 5717/2021)... neacordarea acreditării pentru nivelul de învăţământ primar pentru unitatea de învăţământ preuniversitar particular Şcoala Primară „Discovery Kids” din municipiul Râmnicu Vâlcea. Pe site-ul oficial al școlii se menționează că aceasta funcționează după niște programe naţionale vechi aprobate de Ministerul Educaţiei Naţionale, după cum urmează: ordinul de ministru nr. 3654 din 29.03.2012 privind aprobarea planurilor-cadrul de învăţământ pentru învăţământul primar, ciclul achiziţiilor fundamentale - clasa pregătitoare, clasa I şi clasa a II-a şi Metodologia privind aplicarea planurilor-cadrul de învăţământ pentru învăţământul primar, ciclul achiziţiilor fundamentale - clasa pregătitoare, clasa I şi clasa a II-a; ordinul de ministru nr. 4686/05.08.2003 privind aprobarea planului-cadru de învăţământ pentru clasele I-a şi a II-a cu anexe.

 

  • „De Ziua Femeii, de 8 Martie, împreună cu domnii Vasile Cocoș, Fănel Lețu și Bogdan Pirnea, m-am deplasat la sediile RAJDP Vâlcea, CNIPT Vâlcea, Teatrului Anton Pann, DGASPC Vâlcea, Muzeului de Artă și nu în ultimul rând la cel al Bibliotecii Județene Antim Ivireanul Vâlcea. A fost un fericit prilej, pentru ca într-o zi specială ca cea de astăzi, să le oferim în numele președintelui Consiliului Județean Vâlcea, dar și în mod personal flori colegelor noastre, ca un simbolic semn al respectului și prețuirii față de acestea!”, a transmis Florian Marin, vicepreședintele Consiliului Județean Vâlcea.

 

  • CNAIR anunță că în zilele următoare se va desfășura un transport cu depășiri (agabaritic) pe traseul: Sibiu – A1 – DN7 – Râmnicu Vâlcea – DN67 – DN64. Vehiculul transportă un transformator. Lățimea maximă a vehiculului este de 3,3 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe