APAVIL: ACȚIUNE DE DEBRANȘARE A RĂU-PLATNICILOR

marți, 22 martie 2022

COMUNICAT DE PRESĂ

ACȚIUNE DE DEBRANȘARE A RĂU-PLATNICILOR

Din cauza întârzierilor la plata facturilor reprezentând servicii furnizare apă potabilă şi canal, APAVIL SA a decis sistarea alimentării cu apă a clienților rău-platnici.

În vederea recuperării creanţelor aferente clienţilor rău-platnici Apavil S.A parcurge o serie de etape şi anume:

  • Informarea clienţilor cu privire la sumele pe care le au de achitat, prin facturile emise lunar;
  • Notificarea clienţilor care înregistrează debite restante mai vechi de 45 zile, conform prevederilor legii nr. 241/2006 – abonaţii au ca termen 5 zile pentru achitarea debitelor restante după ce primesc notificările;
  • Pentru a veni în sprijinul clienţilor societatea noastră acordă posibilitatea plăţii în rate lunare a datoriilor;

Societatea este nevoită să apeleze la această măsură întrucât s-a constatat creşterea semnificativă a cuantumului sumelor datorate de către clienţi în contul serviciilor prestate. Deşi conducerea societăţii a manifestat întotdeauna înţelegere în ceea ce priveşte achitarea de către asociaţiile de proprietari a facturilor pentru serviciile prestate, se pare că în anumite cazuri clienţii nu au găsit de cuviinţă sa aprecieze just această atitudine.

Toți rău platnicii care înregistrau la data de 21 martie a.c. datorii importante către APAVIL SA, au fost deja notificați, urmând ca acţiunea de debranşare să demareze în perioada imediat următoare.  Locatarii bun-platnici din cadrul asociaţiilor de proprietari care vor fi debranşate sunt rugaţi să înţeleagă necesitatea adoptării unor astfel de măsuri.

Facem un apel şi pe această cale către toţi utilizatorii serviciilor noastre să-şi plătească contravaloarea consumului de apă.  Scopul nostru este să asigurăm continuitatea serviciilor, nu să ajungem în situația de a fi nevoiți să debranșăm.

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe