Adrian Sandu, reconfirmat în fruntea Colegiului psihologilor filiala Vâlcea, cu 73 voturi pentru din totalul de 75 valabil exprimate

joi, 31 martie 2022

 

La data de 26 martie, la Biblioteca județeană a avut loc Convenția psihologilor din județul Vâlcea, Adrian Sandu fiiind reconfirmat în fruntea Colegiului psihologilor - filiala Vâlcea, cu 73 voturi pentru din totalul de 75 valabil exprimate.

„Multumesc colegilor pentru increderea acordata si votul pentru un nou mandat de presedinte de filiala! Voi sprijini, în continuare, toti psihologii din filiala Valcea! Multumesc! Felicitari tuturor colegilor care au participat la sedință, pentru implicare si responsabilitate!”, a transmis Adrian Sandu, președintele Colegiului psihologilor filiala Vâlcea. Din 2017, Adrian Sandu este preşedinte al Colegiului psihologilor din România - Vâlcea. Are un cabinet privat, dar lucrează și la o clinică privată.

Cartea de vizită profesională a psihologului Adrian Sandu este una deosebită: este licențiat în psihologie din 1995, doctorand în psihologie clinică, are cursuri de specializare în psihologie cibernetică la universitatea Paderborn din Germania. Este psiholog clinician principal, supervizor în psihologie clinică, psihoterapeut de cuplu și familie și expert psiholog pentru instanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe