Sparle si soparle, 28.02.2022

luni, 28 februarie 2022
  • Vineri, 25 februarie, la Casa Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea a avut loc ședința de constituire a organizației județene „Forța Dreptei”, în prezența lui Ludovic Orban. Președinte al formațiunii la Vâlcea a fost ales fostul deputat PNL, Traian Dobrinescu. Trebuie să remarcăm că Traian Dobrinescu a votat la congresul PNL de anul trecut pentru Ludovic Orban, moment în care filiala vâlceană, condusă de deputatul Cristian Buican s-a lepădat de fostul lider Ludovic Orban cu doar 4 zile înaintea congresului. Astfel, din cei 120 de delegaţi, doar 46 au rămas alături de Orban, iar Cristian Buican nu s-a numărat printre ei. Pe cale logică, președintele PNL Vâlcea poate fi considerat de colegii săi din tabăra Orban un trădător. O concluzie la care Orban nu a avut nici un răspuns....

 

  • Cu toate că a „mâncat o pâine bună”, fostul deputat PSD de Drăgășani, Vasile Bleotu, mare frecator de frunze la caini la Banca Nationala a Romaniei (ce magnet are guvernatorul Mugur Isarescu la indivizi dubiosi din Valcea!) a început să... înjure partidul peste tot pe unde apucă, cu precădere prin mediul on-line. Pentru cine nu știe, spunem noi cu numitul Bleotu a scăpat ca prin urechile acului de urmărirea penală în dosarul spațiilor comerciale ale fostei firme SCAND Drăgășani, care s-au „evaporat”, dar care l-au făcut extrem de bogat pe fostul parlamentar PSD prin anii 2000. Cineva i-a răspuns astfel lui Bleotu pe facebook: „Să îţi fie ruşine! Ştii cine e PSD, partidul căruia văd că ai uitat să-i scrii numele? E partidul care te-a făcut parlamentar nu știu câte legislaturi, fără să ai cine ştie ce merite deosebite! Mi-e silă de voi, ăştia care aruncaţi mizerii pe partidul care v-a făcut traiul fericit pentru toată viaţa şi, când nu aţi mai fost băgaţi în cărţi, aţi flegmat pe el. Iar celui căruia i te adresezi că regulează penibilul, te asigur că e un om politic mult mai adevărat decât ai fost tu”.

 

  • Cu 14 voturi de la PSD, PER și USR, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a desemnat-o pe consiliera locală PSD Adina Dobrete, ca reprezentant din partea consiliului local în Consiliul de Administrație al Centrului Național de Excelență Râmnicu Vâlcea. S-a avut în vedere adresa din luna ianuarie, prin care Federația Română de Handbal a solicitat desemnarea unui reprezentant în Consiliul de Administrație al Centrului Național de Excelență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe