|joi, iunie 30, 2022
  • Follow Us!

Adolescentă de 13 ani, dată dispărută de tată. Fata fugise cu iubitul, iar tânărul a fost reţinut pentru sex cu un minor 

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Masina-politie-

Un tânăr de 22 de ani din Vâlcea a fost reţinut sâmbătă (12 februarie) de poliţişti, după ce tatăl unei fete de 13 ani a reclamat dispariţia copilei. Duminică va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Un bărbat din localitatea Albeştii de Argeş, Argeş, a anunţat sâmbătă, 11 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, despre faptul că fiica sa, de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în seara zilei anterioare şi nu a mai revenit.   “Din verificări s-a stabilit că minora ar fi plecat în seara anterioară, în jurul orei 21:00, împreună cu un bărbat de 22 de ani, din localitatea Bujoreni, judeţul Vâlcea. Totodată, din certificări, a rezultat că cei doi ar fi întreţinut un act sexual consimţit”, precizează, duminică, IPJ Argeş. Reţinut pe bază de ordonanţă Tânărul nu scapă însă de răspundere în faţa legii, pentru că iubita e minoră.   În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, conform art. 220 din Codul Penal”, precizează IPJ Argeş.   “După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a mai precizat IPJ Argeş.

Citeste mai mult: adev.ro/r78yow

Leave a Response