Un bărbat din Râmnicu Vâlcea s-a aruncat de la etajul 4 cu fiul său de 7 ani în braţe

miercuri, 5 ianuarie 2022

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Râmnicu Vâlcea a murit, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuinţe. Din primele informaţii, vâlceanul s-ar fi aruncat miercuri seara împreună cu copilul său în vârstă de 7 ani, informează Agerpres. Poliţiştii vâlceni au fost anunţaţi de incident prin 112. „Astăzi, în jurul orei 16:00, poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi, prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că două persoane s-au precipitat de la etajul unui bloc. Din primele verificări se pare că ar fi vorba de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, şi copilul său minor, în vârstă de 7 ani”, au transmis reprezentanţii Poliţiei. Potrivit sursei citate, la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a transportat victimele la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bărbatul a decedat la spital, unde a fost transportat alături de fiul său, ambii având multiple traumatisme. Poliţiştii fac în continuare verificări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Martori oculari susţin că un bărbat şi-a luat copilul în braţe şi s-a aruncat în gol. Incidentul şocant s-a produs în Cartierul Traian al municipiului Râmnicu Vâlcea.
Copilul de 7 ani se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital.  Ancheta fiind în curs, nu se poate comunica deocamdată motivul pentru care vâlceanul s-a aruncat de la etajul patru, în braţe cu copilul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe