Teatrul Anton Pann vă invită la Premieră ”Singur între lumi”, sâmbătă 22 ianuarie, ora 18.00

joi, 20 ianuarie 2022

Teatrul Anton Pann vă invită la Premieră

”Singur între lumi”, sâmbătă 22 ianuarie, ora 18.00

 

Sâmbătă 22 ianuarie, de la ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului Anton Pann va avea loc premiera spectacolului ”Singur între lumi” regia Vlad Trifaș. Gândită cu mai mult timp înainte, ideea regizorală a lui Vlad Trifaș a prins contur și împreună cu Cosmin Pană, cel care a scris textul, cu o scenografie de zile mari, semnată Gelu Rîșca și cu multă muncă din partea întregii echipe, actori, personal tehnic, light design, costume, etc. iese la rampă acest spectacol care se joacă în premieră mondială și care aduce în prim plan iubirea.

La o primă vizionare cu publicul, eveniment care a avut loc pe 19 decembrie, cei prezenți au spus despre acest spectacol că este altceva, că ideea ca Moartea să se îndrăgostească este genială, toți așteptând cu sufletul la gură finalul reprezentației. Succesul acestui spectacol se datorează excelentei colaborări care s-a stabilit între regizor, scenograf, actori. Cosmin Pană, dramaturg și actor în acest spectacol, a scris special textul pentru trupa Teatrului Anton Pann și actorii colaboratori de la Buzău, pentru că trebuie să spunem, acest spectacol este în coproducție cu Teatrul ”George Ciprian din Buzău”. Felicitări vor primi toți pentru reușita acestui spectacol, dar dialogul dintre cei doi este fascinant, dintre Domnul Moarte, rol interpretat de Bogdan Farcaș și Macris, slujitorul lui, rol pe care îl face Stefan Pavel.

Așa cum spunea regizorul acestui spectacol, Vlad Trifaș: ”Singur între lumi” este un spectacol care invită publicul la reflecție și totdeodată îl îndeamnă să-și imagineze cum Moartea s-ar îndrăgosti. Imposibil, vor zice unii, iar alții vor zice că multe lucruri sunt imposibile, dar asta nu înseamnă că nu ni le putem închipui. Cine are dreptate în acest conflict nu stă în puterea noastră să stabilim.

Așadar, sâmbătă 22 ianuarie, de la ora 18.00, sunteți așteptați la Teatrul Anton Pann ca să vedeți spectacol ”Singur între lumi” în regia lui Vlad Trifaș, spectacol poveste care aduce în prim plan iubirea.

          Distribuția: Bogdan Farcaș, Bianca Cuculici, Tudor Andronic, Ștefan Pavel, Andrei Cătălin, Reka Szasz, Costas Mincu, Mihaela Mardare, Cosmin Pană și Alexandru Beteringhe.

          Regia: Vlad Trifaș; Scenografia: Gelu Rîșca; Costume: Iolanda Mutu; Light design: Bogdan Gheorghiu; Muzică: Vlad Trifaș; Text: Cosmin Pană după o idee de Vlad Trifaș; Videoproiecție: Silviu Apostol; Regizor tehnic: Vasile Marinoiu.

Durata spectacolului 2h. Pentru rezervări sunați la Agenția de bilete, telefon 0773324352.

afis singur bun, bun

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe