Sparle si soparle, 20.01.2022

joi, 20 ianuarie 2022

 

  • „Nici o ședință fără scandal”, am spune noi despre atitudinea celor 9 consilieri locali liberali din Râmnicu Vâlcea, în frunte cu viceprimarul Virgil Pîrvulescu. Luni, la prima ședință din acest an, consilierii liberali au avut interevenții, dar numai... pe lângă subiectele care erau pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local. Odată cu alegerea unui alt președinte de ședință (în persoana lui Valeru Amza), liberalilor „li se taie macaroana”, deoarece nu vor mai avea voie să vorbească în plen pe lângă proiectele de hotărâri ce sunt pe ordinea de zi, sau să lectureze îndelung din legi. Râmnicenii trebuie că cunoască că liberalii au votat luni împotriva următoarelor proiecte: modificare și completare HCL nr. 208 din 2021; proiect de hotărâre privind stabilire măsuri recuperare cotă de participare lucrări reabilitare blocuri; proiect de hotărâre și raport utilizare parțială excedent anual al bugetului local pentru anul 2022; proiect de hotărâre și raport alipire terenuri situate în Râmnicu Vâlcea, str. Ostroveni, etc.

 

  • Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe gsp.ro, vâlceanul Gheorghe Constantin a povestit cum a fost arestat și cum a fost acuzat de către procurori în celebrul dosar „Mită pentru arbitri 1”. Totul despre cum a fost interceptat de polițiști, despre întâlnirile cu Cornel Penescu și greșelile comise. Gheorghe Constantin a fost unul dintre arbitrii de top din Divizia A, unde a condus meciuri timp de 21 de ani, din 1976 până în 1997. Ulterior, acesta a ajuns șeful CCA, poziție din care a fost implicat într-unul dintre cele mai mari scandaluri din arbitrajul românesc, dosarul „Mită pentru arbitri 1”. „Costică Vâlcea” a fost condamnat în 2013 la 5 ani de închisoare pentru luare de mită și aderare la grup infracțional, însă a petrecut numai 19 luni și jumătate după gratii, pedeapsa sa fiind redusă vârstei de peste 60 de ani.

 

  • Se strange latul in jurul unui asasin economic si politic al judetului Valcea! Tic-tac, tic-tac, in curand mascatii ii vor sari din nou in curte. De data aceasta il vor salta cu catuse, in direct, la ore de maxima audienta! Analfabetul care de ani de zile taie si spanzura in economia si politica valceana va ajunge acolo unde ii este locul.  Si nu numai el! Toti cei care sunt in jurul lui se vor ofili economic, politic… administrativ! Tentaculele ii vor fi taiate! Pedepsit de legile lumesti sau de cele divine! Mai nou, gheara lunga a smecherasului parvenit a atins si justitia…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe