Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea începe pregătirea licitaţiei pentru amplasamentele din Târgul ”Mărţişor 2022”

miercuri, 5 ianuarie 2022

 

În aplicarea HCL nr. 304/23.12.2021, Primăria muncipiului Râmnicu Vâlcea anunţă organizarea licitaţiei publice cu strigare în vederea atribuirii amplasamentelor de pe domeniul public al municipiului pentru desfăşurarea comerţului stradal ocazional „Mărţişor 2022” în zilele de 8 şi 9 februarie, la Sala Sporturilor ”Traian”. Înscrierea participanţilor (prin completarea cererii-tip de participare, plata taxei de participare de 15 lei pentru fiecare amplasament solicitat şi a garanţiei de participare în sumă de 150 de lei/amplasament solicitat) se poate face până în data de 1 februarie, ora 12.00.

Pentru locurile neadjudecate după această primă sesiune, licitaţia cu strigare se va repeta în zilele de 15, 17 şi 22 februarie la sediul Primăriei municipiului, începând cu ora 10.00.

Pentru ediţia din acest an a târgului ”Mărţişor 2022”, care se va desfăşura între 25 februarie şi 8 martie, sunt disponibile 38 de amplasamente în zona centrală (Scuarul Mircea cel Bătrân), 26 de amplasamente în cartierul Ostroveni (19 – la Complexul ”Hermes” şi 7 la bl. A11/3) şi 9 amplasamente în zona Nord. Preţurile de pornire a licitaţiilor sunt de 400 lei/amplasament/întreaga perioadă – pentru zona centrală şi de 300 lei/amplasament/întreaga perioadă - pentru zonele Ostroveni şi Nord, pasul de licitaţie fiind de 50 lei. Caietul de sarcini, cererea tip de înscriere la licitaţie şi planurile de situaţie ale amplasamentelor se pun la dispoziţie gratuit de către Serviciul Autorizări Activităţi Comerciale, Evenimente Publice, str. General Magheru nr. 25 sau se pot descărca de pe site-ul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea de la adresa www.primariavl.ro.

Participarea la licitaţie este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe