Pregătește-te să gătești fripturile tale perfect suculente cu ajutorul unui grătar profesional american!

luni, 10 ianuarie 2022

 

După ce ne-au obișnuit deja timp de peste două decenii de activitate, cu cele mai performante și spectaculoase șeminee pe lemne din România, meșterii sibieni de la Pefoc surprind din nou, dar de data aceasta, cu o gamă profesională de grătare americane marca Weber. Oferta cuprinde grătare profesionale pe gaz de butelie sau GPL - grill-uri perfecte pentru gătit în aer liber, pe terasă, în grădină sau la interior, în balcon sau bucătărie.

Calitatea combinată cu inovația este semnătura brandului Weber. Din momentul apariției și până în prezent, nici un alt producător de grătare nu a reușit performanța oferirii unor produse atât de specializate și cunoștințe tehnice în domeniul gătitului în aer liber, precum au reușit s-o facă cei de la Weber! Încă de la debutul din anul 1952, în America, George Stephen a intrat direct într-un top gratare pe gaz select, brevetând și prezentând lumii întregi, grătarul original cu cuvă pentru gătirea fripturii perfecte, aromate și suculente. În prezent, renumitul brand de grătare a inovat constant, ajungând unul dintre liderii pieței mondiale de grill-uri specializate pentru BBQ.

Cu toate că tehnologia folosită este de ultimă generație, ceea ce face populare aceste grătare, este ușurința modului de utilizare. Noua gama Weber, disponibilă și în oferta Pefoc, propune grill-uri adaptate nevoilor moderne, oferind experiența unui gătit precis, ideal pentru prepararea tuturor tipurilor de mâncare, de la carne de vită suculentă, porc aromat, pui crocant, pește, fructe de mare, legume și până la o sumedenie de alte specialități culinare, care vor trezi apetitul și celui mai aprig dintre gurmanzi!

În aceasta categorie vei găsi o gamă intreagă de modele profesionale de grătare moderne de top, pe gaz natural (metan sau propan), fixe sau mobile, ideale pentru camping sau ieșiri la iarbă verde cu familia sau prietenii dragi. Fabricate din oțel emailat sau inox, poți alege și un model inedit de gratar electric cu capac, ce poate fi folosit chiar și pe balconul unui apartament la bloc!

În catalogul Pefoc vei putea alege grătare pe gaz cu arzător de dimensiuni mai mici sau mai mari, incorporabile sau cu picioare, mai ieftine sau din gama premium, ce pot fi echipate sau accesorizate cu: plită sau plancha din fontă, rotisor, ochi de aragaz, piatră de gătit, alături de o sumedenie de alte accesorii și ustensile dedicate universului fascinant al gătitului pe grill.

Grătarele Weber pe gaz au aplicații multiple, așa că vor putea fi utilizate pentru uz personal, în curtea din spatele casei, dar și în restaurante, pensiuni ori la evenimente de gătit în aer liber. Recomandarea noastră este să nu cauți un grătar second hand, reduceri amăgitoare de prețuri sau păreri neavizate online, ci să îți găsești singur modelul potrivit, accesând secțiunea dedicată de pe site-ul www.pefoc.ro, unde te așteaptă și alte tipuri de grătare, precum îndrăgitele gratare de gradina zidite, grătare economice sau exclusivistul grătar Big Green Egg - un model de grătar premium, confecționat din ceramică de tip kamado, inspirat din construcția navetelor spațiale NASA

Așadar, nu mai sta pe gânduri și pregătește-te să gătești fripturile tale perfect suculente, cu ajutorul unui grătar profesional pe gaz, pe cărbune sau complet electric, exact ca un veritabil BBQ Chef American!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe