Deputat Loredana Predescu, mesaj transant: Atunci când nu se mai deosebesc polițiștii de infractori, sistemul a eșuat!

vineri, 14 ianuarie 2022
Atunci când nu se mai deosebesc polițiștii de infractori, sistemul a eșuat! Corupția, lașitatea, nepotismul, lipsa organizării, managementul defectuos, dubla măsură au distrus instituția Poliției Române. Cine își asumă vina sau responsabilitatea?
Sunt mama a doi copii. Unul dintre ei este fetița mea, Victoria. Recunosc că ieri nu am putut privi știrea la TV. Aceste două cazuri sinistre, cel al copilei accidentate mortal pe o trecere pe pietoni din Capitală și verificată cu piciorul dacă mai mișcă, cât și cel al șoferului ucis cu pietre de membrii unui clan interlop din Bolintin, zguduie din temelii Poliția Română și MAI pentru că scot la iveală, încă o dată, un sistem șubred, defect, imoral care nu poate proteja cetățeanul.
Problema este că cetățenii nu mai au încredere că statul și instituțiile sale îi poate proteja.
Este un moment în care românii au nevoie de o asumare și de o schimbare. Unde este responsabilitatea ministrului de interne? Care este poziția dumnealui față de aceste două tragedii care s-au soldat cu pierderi de vieți omenești? Dacă nu poate reforma sistemul, atunci poate ar fi mai înțelept să-și dea demisia onorabil pentru că lucrurile nu mai pot continua așa.
#stopabuzurilor
Deputat Loredana Predescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe