Bogdan Pistol revine in forta...

duminică, 30 ianuarie 2022

Bogdan Pistol, ales reprezentant al CJ Vâlcea în consiliul de administraţie al Centrului Naţional de Excelenţă Râmnicu Vâlcea - disciplina handbal

Consiliul Județean Vâlcea a decis vineri, 28 ianuarie, desemnarea lui Bogdan Pistol ca reprezentant în consiliul de administraţie al Centrului Naţional de Excelenţă Râmnicu Vâlcea pentru pregătirea elevelor la disciplina sportivă handbal. Propunerea ca Bogdan Pistol să ocupe acest post a venit chiar din partea președintelui Constantin Rădulescu și a întrunit 21 de voturi (de la PSD și PER), consilierii județeni liberali votând... împotrivă, deși mulți ani, Bogdan Pistol a fost membru de frunte al PNL Vâlcea. La începtul acestui an, Federaţia Română de Handbal a solicitat CJ Vâlcea desemnarea reprezentantului în consiliul de administraţie al Centrului Naţional de Excelenţă Râmnicu Vâlcea pentru pregătirea elevelor Ia disciplina sportivă handbal.

Centrul Naţional de Excelenţă Râmnicu Vâlcea pentru pregătirea elevelor la disciplina sportivă handbal este o unitate sportivă fără personalitate jurdică, specializată în pregătirea şi perfecţionarea cadetelor şi junioarelor în handbalul feminin de performanţă, care îşi desfăşoară activitatea pe lângă Colegiul Tehnic Energetic Râmnicu Vâlcea, în conformitate cu prevederile din regulamentul de organizare şi funcţionare a Centrului Naţional de Excelenţă, aprobat prin Ordinul ministrului educaţiei si cercetării nr. 669 din 28.03.2007. Prin Hotărârea Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 85 din 31 mai 2005 a fost aprobată asocierea Consiliului Judeţean Vâlcea cu Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, Ministerul Educaţiei şi Cercetării, Federaţia Română de Handbal şi Comitetul Olimpic Român în vederea finanţării Centrului National Olimpic de Excelenţă pentru pregătirea handbalistelor, înfiinţat în Râmnicu Vâlcea.

Consiliul de administraţie al Centrului National de Excelentă Râmnicu Vâlcea, pentru pregătirea elevelor la disciplina sportivă handbal, este format din 11 persoane, dintre care un reprezentat desemnat de Consiliul Judeţean Vâlcea. Potrivit prevederilor din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, consiliul judeţean asigură, potrivit competenţelor sale şi în condiţiile legii, cadrul necesar pentru furnizarea serviciilor publice de interes judeţean privind educaţia, tineretul şi sportul. Prin Hotărârea Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 58 din 30 septembrie 2016 a fost desemnată Mădălina Cotar, consilier judeţean la acel moment, în calitatea de reprezentant al Consiliului Judeţean Vâlcea în consiliul de administraţie al Centrului Naţional de Excelenţă Râmnicu Vâlcea pentru pregătirea elevelor la disciplina sportivă handbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe