Urmărit internațional pentru frauda informatica - în Spania, prins în Vâlcea

marți, 14 decembrie 2021

Polițiștii din Râmnicu Vâlcea au identificat în trafic un bărbat de 23 de ani, urmărit internațional pentru comiterea mai multor infracțiuni în Spania.

În noaptea de 13 spre 14 decembrie, în jurul orei 00:53, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în municipiul Râmnicu Vâlcea, un autoturism condus de un tânăr, potrivit gds.ro

În urma verificărilor efectuate au constatat faptul că, pe numele acestuia era emis un mandat internațional de arestare, emis de autoritățile judiciare din Spania, pentru comiterea infracțiunilor de fals de material în inscrisuri, uz de fals și fraudă informatică.

În fapt, în anul 2017, acesta împreună cu mai multe persoane au falsificat documente oficiale și au postat pe pagini web de magazine, anunțuri nereale, privind vânzarea de utilaje agricole și industriale, inducând astfel în eroare mai multe persoane, iar după ce încasau sumele de bani, aceștia nu le mai livrau produsele.

Acesta a fost încarcerat pentru 30 de zile, la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Argeș, urmând să fie îndeplinită procedura de predare către autoritățile judiciare din Spania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe