Dezinfectante profesionale pentru saloanele de manichiuri și pedichiuri!

joi, 23 decembrie 2021

 

Un salon profesional de manichiuri și pedichiuri trebuie să pună la dispoziție clienților săi cele mai moderne și sigure condiții pentru înfrumusețare. De asemenea, este foarte important ca aparatura să fie pe măsura așteptărilor clienților, precum și produsele cu care se lucrează.

Din aceste motive, pentru a vă ajuta să faceți față cu succes noilor provocări din zilele noastre, vă recomandăm o ofertă foarte interesantă și avantajoasă dacă lucrați sau administrați o afacere în domeniul Nail Art.

Enails.ro – un magazin complet de produse profesionale de cea mai bună calitate

Enails.ro este numele unui important distribuitor din România care comercializează cu succes produse profesionale și semiprofesionale pentru saloanele moderne de manichiuri și pedichiuri. Este vorba despre un magazin online complet a cărui ofertă merită analizată cu atenție în mod periodic. Aici sunt postate produse de actualitate maximă! Este bine să fiți continuu la curent cu cele mai recente instrumente de îngrijire  a unghiilor pentru a impresiona clienții și pentru a face față cu succes concurenței.

Oferta companiei este interesantă și foarte utilă. Sunt puse la dispoziția dumneavoastră peste 600 de tipuri de oje semipermanente, peste 120 de tipuri de geluri pentru construcții, sute de decoruri pentru unghii și tatuaje interesante, kit-uri de unghii, set-uri pentru manichiuri, aparate moderne, accesorii și ustensile, toate tipurile de soluții pentru pregătirea unghiilor, acetone, soluții degresante, hidratante pentru cuticule, produse EVERIN, oja fosforecenta, etc.

Dezinfectante profesionale

Sunt profesionale, utile și foarte potrivite pentru genul acesta de activitate.

Dezinfectant concentrat instrumentar Ezo-Extreme 1l, Dr. Mayer

Este un produs folosit de către cabinetele medicale și pentru dezinfectarea instrumentarului chirurgical, de asemenea. Are proprietăți de curățare excepționale, spectru biologic larg, acționează rapid, recomandat pentru instrumente fabricate din nichel, cupru, aluminiu, cauciuc, sticlă, porțelan și plastic.

Este un foarte bun bactericid, fungicid, micobactericid, are eficiență foarte bună împotriva adenovirusului, împotriva virusului poliomielitei, și a virusurilor envelopate de tip incapsulat HBV, HCV, HIV, Vaccinia, Ebola, BVDV, etc.

Este un produs foarte puternic și poate dăuna stării de sănătate a persoanei care îl folosește. Este motivul principal pentru care trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile producătorului și să le respectați întocmai.

Nu lăsați acest produs la îndemâna copiilor sau la îndemâna persoanelor care îl vor folosi fără să fie în cunoștință de cauză.

Din oferta aceluiași magazin, vă recomandăm și gama variată de lămpi UV sau LED. Sunt produse eficiente, profesionale și foarte atrăgătoare. Tot de aici mai puteți comanda sterilizatoare cu cuarț, freze electrice, accesorii pentru freze electrice, etc.

Orice produs poate fi comandat atât de către persoane fizice cât și de către firme particulare. Produsele sunt livrate rapid, plata se poate face online sau ramburs la primirea coletului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe