Cum te ajuta motivatia in parcurgerea unui curs limba engleza

joi, 30 decembrie 2021

Deschide harta lumii si arunca o privire atenta la ea. Stiu ca probabil ai vazut-o de multe ori, dar acum te rog sa te uiti bine. Simti cat de imensa si diversa este lumea noastra?

Unul dintre motivele studierii unei limbi straine cu un curs limba engleza este curiozitatea. Curiozitatea despre lume, despre diversitatea culturilor, civilizatiilor, oamenilor, credintele lor, traditiile, ceremoniile, muzica, literatura, moda, teatru. Daca esti cu adevarat curios si crezi cu adevarat in tine, atunci ai o atitudine corecta.

Pentru a studia o limba straina ca la carte cu ajutorul unor cursuri de engleza, ai nevoie de un curs personalizat, profesori empatici si atenti la nevoile si la nivelul tau de studiu si o materie flexibila. Toate acestea le obtii la IBSEN.

Totusi, ca sa urmezi niste cursuri de engleza, ai nevoie de motivatie.

De fiecare data cand simti frustrare si motivatia ta incepe sa scada – intreaba-te: „Ce ma motiveaza cu adevarat?”. Noi am identificat mai multe aspecte pentru care merita sa inveti limba engleza, care, cu siguranta, iti vor da un boost de motivatie.

  •  Engleza deschide calea catre multe tari

Imagineaza-ti, poti merge acolo unde ai visat atat de mult timp si sa vorbesti fluent cu nativii! De foarte multe ori, in astfel de calatorii, nu numai ca ne largim orizonturile, ci ne gasim si prieteni grozavi sau parteneri ideali de afaceri! Peste tot in lume exista atat de multi oameni buni, interesanti si utili si, de multe ori, nu exista alta modalitate de a comunica cu ei. Si pentru aceasta, cea mai potrivita limba este engleza, deoarece este „limba lumii”.

  •  Cariera merita mentionata, desigur

Adesea, profesia ta este cea care te stimuleaza sa inveti. Fie ca esti filolog, traducator sau studiezi relatii internationale, trebuie sa fii un profesionist in domeniul tau si sa cunosti limba ca parte integranta a profesiei tale. Sau poate ca iti place sa calatoresti in interes de afaceri, iar corporatia unde lucrezi iti impune un anumit nivel de limba engleza. In toate cazurile, engleza ajuta.

  •  Dezvoltarea propriei afaceri

Parteneri straini, negocieri si consultari de afaceri, extinderea legaturilor, intrarea pe piata internationala, corespondenta de afaceri, publicitatea - toate acestea le poti controla mult mai bine daca esti bine pregatit si, desigur, daca stii engleza la un nivel mediu sau chiar avansat.

  •  Dezvoltarea personala

 

Chiar daca o persoana nu va locui in strainatate, nu va calatori si nu va folosi limba engleza in cariera sa, atunci aceasta este pur si simplu victoria sa personala. Largindu-si orizonturile, autoafirmarea si capacitatea de a citi carti si de a viziona filme in limba engleza va fi motivul principal de a invata limba engleza.

Platon spunea: „Cea mai mare victorie este sa te invingi!”. Cunoasterea unei limbi straine precum engleza demonstreaza ca nu este nimic mai adevarat. Gaseste-ti propria motivatie si incepe astazi sa studiezi limba engleza pentru ca viitorul te va surprinde!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe