Top 5 idei de cadouri de casă nouă potrivite pentru familie

marți, 16 noiembrie 2021

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/KUkPXm5weXA

Prietenii tăi sau un membru al familiei s-a mutat în casă nouă și urmează să-i faci prima vizită? Pentru că este exclus să mergi cu mâna goală, dar nici orice tip de dar nu se pretează a fi oferit cu această ocazie, îți venim în ajutor cu câteva idei. În funcție de cât de apropiată este relația voastră, sunteți rude, prieteni apropiați sau amici sau doar colegi, vei stabili un buget și ținând cont de el vei alege în consecință. 

Dacă mergeți în gașcă la familia care doar ce s-a mutat în casă nouă, puteți strânge bani și achiziționa un cadou mai valoros, însă doar după ce vă consultați cu unul dintre membri. Nimeni nu are ce face cu două aspiratoare sau cu două cuptoare cu microunde, așa că dacă aveți o legătură suficient de strânsă, întrebați direct sau iscați o discuție pe acest subiect, astfel încât să primiți ceva indicii în legătură cu un eventual obiect de care este nevoie în casa cea nouă. 

Cadourile potrivite pentru cineva care s-a mutat într-o casă nouă trebuie să fie ori utile, ori de suflet. Iată 5 idei de daruri pentru acest tip de ocazie, din care să-l alegi pe cel potrivit: 

Obiecte electrocasnice mici, ideale pentru un cadou de casă nouă

Din categoria cadourilor utile pentru cineva care s-a mutat în casă nouă fac parte electrocasnicele mici. În general, oamenii își achiziționează la început lucrurile mari și de primă necesitate, cum sunt frigiderul, aragazul sau mașina de spălat, astfel că poți ajuta la utilarea bucătărie cu un astfel de dar. 

De exemplu, un espressor de sine stătător, care să poată fi pus pe blatul de bucătărie sau pe masă, mai ales dacă știi că cei la care mergi în vizită sunt mari iubitori de cafea. Un cuptor cu microunde este potrivit, la fel și un robot de bucătărie sau un blender. Din nou trebuie precizat că e important să afli dacă nu cumva există deja în noua locuință obiectele la care tu te-ai gândit. Întreabă direct sau pe cineva apropiat familiei, apoi decide în consecință. 

Veselă și obiecte de bucătărie

Seturile de farfurii complete, de diferite dimensiuni, pentru felul întâi, felul doi și desert, plus tot felul de boluri sunt potrivite pentru a le oferi în dar unei familii proaspăt mutate în casă nouă. Chiar dacă au deja sau au mai primit, vesela este întotdeauna binevenită și poate fi înlocuită cea veche atunci când se sparge sau pur și simplu s-a uzat. Alte obiecte de bucătărie pe care le poți oferi sunt paharele, ceștile de cafea sau un set de recipiente de păstrat condimentele, cafeaua sau plantele pentru ceai.

Decorațiuni pentru casă 

Și decorațiunile sunt pe lista de cadouri potrivite atunci când mergi în vizită. Alege perne decorative, tablouri cu o tematici, texte motivaționale sau amuzante, o cutie din lemn de ținut cheile la intrare, o veioză sau un ceas interesant pe pus pe perete.  

Cuverturi și lenjerii de pat

Dacă mergi la sora, fratele, o mătușă sau niște prieteni foarte buni, iar în calcul să le oferi în dar o lenjerie de pat de calitate sau o cuvertură. Astfel de obiecte sunt necesare și binevenite în orice casă și merg oferite în cazurile în care există o legătură strânsă între voi. 

Rame foto pentru amintiri

Și ramele foto sunt cadouri de oferit de casă nouă, fie simple, pentru a putea fi umplute cu amintirile familiei, fie deja cu fotografiile voastre din diverse activități împreună. Ramele și pozele sunt daruri de suflet care ar bucura pe oricine. Prietenii tăi sigur s-ar amuza să-și amintească niște peripeții trăite acum ceva timp, iar rama își va găsi un loc pe unul dintre peretele noii case. 

Nu uita, singura regulă în materie de cadouri pentru o vizită la cineva care s-a mutat în casă nouă este să fie ori utile, ori de suflet. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe