Sparle si soparle, 18.11.2021

miercuri, 17 noiembrie 2021
  • Consultând declarația de avere a consilierei locale liberale Mihaela Narcisa Stan, descoperi că sus-numita a câștigat anul trecut suma totală de peste 700 milioane de lei vechi, din care 260 milioane de lei vechi din... închirierea unui imobil, din salarii de la firma SC Isiride Energy SRL a încasat suma de 280 milioane de lei vechi, plus alte venituri. Mihaela Narcisa Stan mai deține patru terenuri în comuna Galicea, primite sub formă de moștenire, două apartamente în Râmnicu Vâlcea și o casă de locuit în Galicea, o mașină Ford (cumpărată în 2010), iar în anul 2016 a contractat un credit bancar de la CEC Bank de 1,9 miliarde de lei vechi, scadent în anul 2048.

 

  • Deunăzi, Consiliul Județean Vâlcea a decis avizarea organizării concursurilor pentru ocuparea funcţiilor de șef de secţie - Secţia Exterioară R.M.F.B. Călimăneşti și șef serviciu - Serviciul Judeţean de Medicină Legală din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea. În luna septembrie, într-o adresă transmisă Consiliului Județean, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea menționa: „Vă rugăm să aprobaţi scoaterea la concurs a funcţiei de medic șef Secţia RMFB Călimănești. Menţionăm că dr. Tomescu Teodora întruneşte condiţiile de pensionare si este menținută în activitate până la ocuparea postului prin concurs, conform hotărârii Comitetului Director din data de 30.09.2021”.

 

  • Fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu a mințit flagrant atunci când a spus presei naționale că a făcut parte din lotul Chimiei care, în 1973, a câștigat Cupa României. Conform fostului președinte al clublui, Nicolae Dinescu, „jucătorul” Ion Crăciunescu nu a făcut parte din lotul Chimiei în perioada de glorie a echipei. În 1973, echipa a realizat cea mai mare performanță din istorie, câștigând Cupa României, după o finală împotriva formației Constructorul Galați. După o remiză în primul meci, 1-1, vâlcenii s-au impus la rejucare cu 3-0. În sezonul următor, 1973-74, Chimia reușește a doua mare realizare, promovarea în Divizia A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe